Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Aertssen bouwt volop mee aan morgen. Dat doen we door te investeren in onze mensen, onze omgeving en onze klanten. Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. We focussen op menselijk kapitaal, duurzaam energieverbruik, zodat we bewust en met respect voor mens en milieu flexibel kunnen inspelen op de behoeftes van morgen.

Oog voor onze mensen
Onze medewerkers zijn de basis van ons bedrijf én van uw project. We houden hen dus graag gemotiveerd met opleidingen en trainingen, een gezondheidsbeleid, kantelbare cabines, automatische aanpassingen met het oog op verminderde fysieke lasten voor onze vrachtwagenchauffeurs, ...

Blik op de omgeving
Aertssen denkt ‘groen’. Zo sparen we niet alleen het milieu. We drukken er ook onze kosten mee, iets wat ook u merkt aan uw factuur. We trachten consequent en doelgericht milieuvriendelijke stappen te ondernemen.Zo investeren we bewust al decennia in de nieuwste en meest energiezuinige machines.

Daarnaast stonden we in 2003 aan de wieg van het transport van gronden over de binnenwateren. We voeren vandaag een veelvoud aan grond af over het water en houden zo jaarlijks duizenden vrachtwagens weg van de dichtgeslibde Antwerpse ring.

Focus op onze klanten
Samen sterk. Daarom maken we onze klanten deelgenoot van de Aertssen-familie. En dit via heldere, directe communicatie over onze investeringsplannen en toekomstvisie.

Aertssen Terrassement,
Aertssen Terrassement