colofon_0-1

Het ESF investeert in Aertssen Kranen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom investeren we bij Aertssen zoveel mogelijk in hun toekomst. Aertssen Kranen startte onlangs twee grensverleggende initiatieven en investeert zo in zijn medewerkers.

Met het project ‘Anders Organiseren’- Lifting to another level nemen we onze organisatiestructuur onder de loep. Onder andere de ondersteuning van de eerstelijnsleidinggevenden maakt een essentieel deel uit van dit project. Zo trachten we de werkbaarheid op de werkvloer vergroten en onze werknemers tevreden aan het werk houden.

Levenslang leren
Hoe we de kennis van onze medewerkers op peil houden? Met opleidingen.. Dankzij het ESF project 'Opleidingen in bedrijven' - Train 2 Crane kunnen kraanmachinisten hun kennis opfrissen en hun vaardigheden versterken. We stimuleren levenslang leren en leggen de focus op overkoepelende vaardigheden en sleutelcompetenties. Zo bouwen we aan de kennis van onze medewerkers.

Steun van het ESF
Aertssen Kranen investeert hiervoor maar liefst 360.000 euro en rekent op de hulp van het Europees Social Fonds (ESF) en het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF). Deze fondsen subsidiëren maar liefst de helft van onze projecten.