header-services

Vakkundig onderhoud

Ons materieel blijft in topconditie

Op werven worden ze meer dan eens blootgesteld aan zware omstandigheden. En dat laat zijn sporen na. Gelukkig merkt u daar niets van, met dank aan onze onderhoudsafdeling Aertssen Services.

Het uitgebreide machinepark wordt met de beste zorgen omringd. We vermijden stilstand via preventief onderhoud en vlotte reparaties. Hiervoor rekenen we op: een goed uitgeruste werkplaats, met diagnoseputten tot 30 meter lang en roltakels met een hefvermogen tot 20 ton, een feilloos afgestemde remmentestbank voor vrachtwagens en hijskranen, een laswerkplaats met richtbank voor las- en constructiewerk, snelle servicewagens die op locatie mankementen opsporen én verhelpen, een uitgebreide stock met de meest courante en belangrijkste wisselstukken, een doordacht aankoopbeleid van wisselstukken en werfmateriaal, en een vlotte verdeling naar binnen- en buitenlandse werven en vakkundig personeel dat zweert bij preventie en snelle pechverhelping.

Aertssen Services is als vlootbeheerder het kloppend hart van de groep, dat zuurstof geeft aan het ganse machinepark. Meer dan 50 gemotiveerde werkkrachten zorgen er dag in dag uit voor dat ons materiaal in topconditie blijft, zodat we steeds opnieuw in staat zijn klanten bij te staan bij grondwerken, complexe hijsprojecten of uitzonderlijk transport.