Afbraakwerken Antwerpen

Het goed uitvoeren van afbraakwerken vraagt meer dan alleen kracht om te slopen. Daar is kennis van zaken van nodig, vakmanschap om de afbraakwerken op de juiste manier te doen en een logistieke organisatie die ervoor zorgt dat de afbraakwerken binnen de gestelde tijd worden uitgevoerd. Zoekt u een partner die voor u de afbraakwerken van uw gebouw, industriële site of infrastructuur kan uitvoeren? Aertssen is uw partner!

Afbraakwerken in Antwerpen

Aertssen heeft niet alleen de hoofdzetel nabij Antwerpen, we hebben er in de loop der jaren ook al heel wat afbraakwerken gerealiseerd. Zo namen we in 2014 de sloop van de oude gebouwen van de Gazet van Antwerpen voor onze rekening.

Asbestverwijdering bij afbraak

In veel oude gebouwen is nog asbest te vinden. Het verwijderen daarvan is een vak apart, dat u slechts door een erkende asbestverwijderaar mag laten doen. Is er ook in uw gebouw asbest aangetroffen? Wees dan gerust dat ons gekwalificeerd personeel alle veiligheidseisen strikt opvolgt en asbest verwijdert volgens de methode van couveusezakken en in hermetische zone.

Uitvoering van afbraakwerken

Wanneer u uw afbraakwerken aan ons overlaat, zorgen we ervoor dat we binnen het voorgestelde budget blijven en dat uw afbraakwerken op een goede manier wordt uitgevoerd. We zorgen voor een correcte afvoer van het gesloopte materiaal, waarvoor ons uitgebreide wagenpark garant staat. Is er bij uw afbraakwerken sprake van bijzondere situaties, zoals spoorlijnen of extreem zware bouwelementen? Onze kranen en andere machines kunnen elke klus aan.

Meer weten over afbraakwerken Antwerpen

Wilt u meer weten over hoe wij uw afbraakwerken in Antwerpen op een goede en degelijke manier kunnen uitvoeren, volgens planning en binnen budget? Neem dan contact op met Aertssen en wij vertellen u graag meer over de manier waarop wij een project aanpakken en het materiaal waarmee we dat doen.