Afbraakwerken Brugge

Zo historisch als het oude centrum van Brugge is, zo modern en in ontwikkeling is het buitengebied. Er gebeurt in Brugge veel op het gebied van bouw en nieuwbouw – zowel woningen als bedrijven.  Vaak moet er worden gesloopt vooraleer er iets nieuws kan gebouwd worden. Is dat ook bij uw project in Brugge het geval? Kies dan voor een partner met ervaringen in afbraakwerken, kennis van zaken en het materieel om elke klus aan te kunnen. Aertssen is zo’n partner.

Asbestverwijderaar Brugge

Helaas is het nog altijd zo dat in veel oudere panden asbest te vinden is. In Brugge is dat ook vaak het geval. Asbest moet op een veilige en verantwoorde manier worden gesloopt en afgevoerd. Bij Aertssen zijn we daarin erg ervaren; we zijn dan ook niet voor niets erkende asbestverwijderaars. We verwijderen het asbest volgens de methode van couveusezakken en in een hermetische zone. Wanneer u op voorhand al weet dat uw pand asbest bevat – of dat tijdens de sloop aan het licht komt -  kan Aertssen het asbest op een goede en veilige manier voor u verwijderen. Onze gespecialiseerde medewerkers volgen strikt alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Materieel voor afbraakwerken

U zou het misschien niet zeggen, maar afbraakwerken moeten met net zoveel zorg gebeuren als bouwwerken. Het materieel dat daarbij gebruikt wordt én het vakmanschap zijn daarbij cruciaal. Met onze high reach-kranen, sloophamers, hydraulische crushers en knipscharen kunnen we bij Aertssen alle afbraakwerken aan. Of er nu een gebouw moet worden afgebroken of een staalconstructie. Bovendien zorgen we ervoor dat de afbraakwerken binnen budget en conform de planning worden uitgevoerd.

Meer weten over afbraakwerken Brugge

Heeft u afbraakwerken te doen in Brugge? En wilt u daarvoor een partner in de arm nemen die precies weet hoe dat op een goede manier kan worden gedaan? Maak dan eens kennis met Aertssen. Met onze jarenlange ervaring en brede expertise leiden wij uw afbraakwerken in goede banen. Neem contact met ons op voor meer informatie.