Afbraakwerken Brussel

Binnen Brussel wordt er altijd wel gebouwd en gesloopt. Het ene gebouw maakt plaats voor het anderen en daarbij is het van heel groot belang dat de afbraakwerken op een goede en veilige manier gebruiken. De experts van Aertssen zijn daarin gespecialiseerd. Wij hebben het materieel, het wagenpark én het personeel om ervoor te zorgen dat uw afbraakwerken in Brussel binnen budget en volgens de gestelde planning worden uitgevoerd.

Afbraakwerken materieel

Aertssen heeft de beschikking over het juiste materieel om uw afbraakwerken goed uit te kunnen voeren. Dat doen we bijvoorbeeld met high reach-kranen, sloophamers, hydraulische crushers en knipscharen. Daarmee kunnen we elk afbraakproject aan, of het nu gaat om de afbraak van een staalconstructie of juist van een gebouw of brug.

Correcte uitvoering afbraakwerken

U kunt uw afbraakwerken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat we binnen het voorgestelde budget blijven. Bovendien voeren we uw afbraakwerken op een goede manier uit. Ook zaken als een strakke logistieke planning en het afvoeren van het gesloopte materiaal op een correcte manier behoort daarbij. Ons uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat we uw site schoon opleveren zodat u er weer met een schone lei kunt beginnen. Zelfs wanneer er bij uw afbraakwerken sprake is van bijzondere situaties, zoals spoorlijnen of extreem zware bouwelementen, is dat voor ons geen probleem. Want onze kranen en andere machines klaren elke klus. 

Asbestverwijdering bij afbraak

Asbest een gevaarlijk goedje, dat desondanks nog steeds aanwezig is in veel oude gebouwen – ook in en rond Brussel. Asbest verwijderen is een vak apart, dat u slechts door een erkende asbestverwijderaar mag laten doen. Weet u dat er in uw pand ook asbest verwerkt is, of komt dat tijdens de werkzaamheden aan het licht? U kunt er gerust op zijn dat ons gekwalificeerd personeel alle veiligheidseisen strikt opvolgt. Wij verwijderen het asbest volgens de methode van couveusezakken en in hermetische zone.

Meer weten over afbraakwerken Brussel

Heeft u afbraakwerken te doen in Brussel en wilt u daarvoor een bedrijf in de arm nemen dat weet hoe afbraakwerken goed en volgens planning kunnen worden uitgevoerd? Vertrouw op de jarenlange ervaring en expertise van Aertssen en ontdek hoe wij uw afbraakwerken in goede banen kunnen leiden. Neem contact met ons op voor meer informatie.