Afbraakwerken Gent

Gent is een stad in ontwikkeling. Er is altijd wel iets gaande in en om de stad op het gebied van bouw en nieuwbouw. Daarbij hoort in veel gevallen ook sloop, want om iets nieuws te bouwen, moet iets ouds vaak wijken. Voor afbraakwerken in Gent is het goed om te kiezen voor een partner met kennis van zaken, ervaring met sloopwerken en het materieel om alles vlekkeloos uit te voeren. Aertssen is zo’n partner.

Asbestverwijderaar Gent

In veel oudere panden is asbest aanwezig en in Gent is dat niet anders dan elders in België. Het weghalen daarvan bij afbraakwerken is een vak apart. Gelukkig beheersen we dat vak bij Aertssen volledig en zijn we erkende asbestverwijderaars. We verwijderen het asbest volgens de methode van couveusezakken en in een hermetische zone. Dus weet u op voorhand al dat er asbest in uw pand zit, of komt dat tijdens de afbraakwerken aan het licht? Dan kan Aertssen u bijstaan om het asbest op een goede en veilige manier te verwijderen. Onze gespecialiseerde medewerkers volgen strikt alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Materieel voor afbraakwerken

Afbraakwerken moeten met net zoveel zorg gebeuren als bouwwerken. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een partner die weet wat er nodig is om afbraakwerken goed uit te voeren én die beschikt over het juiste materieel. Met onze high reach-kranen, sloophamers, hydraulische crushers en knipscharen kunnen we bij Aertssen ieder afbraakproject aan. Of er nu een gebouw moet worden afgebroken of een staalconstructie.

Meer weten over afbraakwerken Gent

Moet u afbraakwerken laten uitvoeren in Gent en wilt u daarvoor een bedrijf in de arm nemen dat weet hoe deze afbraakwerken goed en volgens planning kunnen worden gedaan? Vertrouw op de jarenlange ervaring en expertise van Aertssen. Want wij leiden uw afbraakwerken in goede banen. Neem contact met ons op voor meer informatie.