Multidisciplinaire totaalprojecten

De Aertssen Groep is een multidisciplinaire aannemer. Als voorbeeld halen we graag het bouwen van een windmolenpark aan. Ons aannemingsbedrijf verzorgt de grondwerken en legt de toegangswegen aan, onze transporttak vervoert de componenten naar de werf waarna onze hijskranen ze vervolgens installeren en plaatsen. U heeft slechts één aansprekingspunt en wint hiermee efficiëntie, tijd en geld. Dát is de kracht van de Aertssen Groep.

Externe transportuitdagingen

Verder bieden we via onze zusteronderneming Roll-iT de mogelijkheid om SPMT’s in te zetten voor extreme transportuitdagingen. Deze SPMT’s (Self Propelled Modular Transporters) zijn transportplatformen die oneindig uitbreidbaar zijn waardoor hun capaciteiten alleen maar toenemen. Lasten vervoeren van duizenden tonnen wordt hierdoor mogelijk. Door de individuele ophanging van de wielen, kunnen deze 360° rond hun eigen as draaien en creëren ze een ongeziene wendbaarheid. Voor een gedegen uitvoering van onze werkzaamheden rekenen we op onze twee belangrijke ondersteunende diensten

Engineering

Onze engineeringsdienst stelt uitvoerige hijsplannen op, berekent grondbelastingen, tekent gedetailleerde aanslagen uit en zo meer. Als eerste kraanbedrijf introduceerden we midden jaren 90 het uitwerken van 3D-plannen, waardoor klanten de uit te voeren werkzaamheden nog beter konden voorbereiden. Ook vandaag zijn we vooruitstrevend; onze klanten kunnen in virtual reality hun beoogde hijswerken aftoetsen aan de haalbaarheid.

Technische dienst

We beschikken over een eigen garage en magazijn. Zo blijven onze tuigen in topconditie waardoor stilstand door panne tot een minimum herleid wordt. Mocht er toch onverwachts een storing voorvallen, dan hebben we zelf de reparatie in handen zodat uw werken zo snel mogelijk verder gezet kunnen worden. Daarom staan ze 24u/24u en 7 dagen op 7 paraat.

Advies

Voor advies op maat of meer informatie kan u terecht bij onze account- en projectmanagers. Contacteer hen direct.