Algemeen

Bouwputten en grondstromen (Voorkeur)-6

Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements worden Aertssen Infra

Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements gaan vanaf 1 juni 2021 verder onder de naam Aertssen Infra. Met de nieuwe naam wordt de synergie tussen de divisies langs beide kanten van de taalgrens versterkt. Aertssen Infra breidt meteen ook haar dienstverlening uit.

Gert Mennes, Business Unit Manager Aertssen Infra, licht de wijziging toe: “Onze afdeling werd zo’n 60 jaar geleden opgericht met als voorname focus grondverzet. Dat dekt niet meer de lading van wat we tegenwoordig doen. Of het nu gaat om afbraakwerken, asbestverwijdering, sanering, grondverzet, grondbemaling, waterbouwwerken, wegenis of groenaanleg, we vinden dat het onze rol is om mee te denken met onze klanten en totaaloplossingen te realiseren. Door dit pakket aan diensten onder één vlag aan te bieden, kunnen we de doorlooptijd van een project aanzienlijk inkorten. Dat is ook wat klanten vandaag verwachten.”

Met de nieuwe naam wordt ook de synergie tussen de verschillende filialen langs beide kanten van de taalgrens versterkt. “Door onze diensten te bundelen en te organiseren onder één commerciële naam willen we verduidelijken wat Aertssen Infra is: een onderneming met een brede dienstverlening en lokale verankering.”

Industriële speler

Aertssen Infra introduceert vanaf 1 juni ook een nieuwe gespecialiseerde afdeling: Aertssen Industrial Services. De oprichting van Aertssen Industrial Services markeert een strategieverbreding. Aertssen zette in het recente verleden al enkele sterke referenties neer in de industriële en petrochemische sector. Met de nieuwe afdeling wil de onderneming haar dienstverlening nog meer richten op deze sectoren.

Afbeelding Algemeen (3)-2

Covid-19 Corona: welke maatregelen neemt Aertssen Group?

Update 28/07/2020 - Het aantal coronabesmettingen gaat opnieuw in een stijgende lijn en daarmee is de gevreesde tweede golf ingezet. Sinds 29 juli gelden er in de provincie Antwerpen extra maatregelen om corona in te dijken en de kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. Aertssen Group werkt hier actief aan mee. 

Bij Aertssen Group werken we hier actief aan mee. We focussen ons nu op onze kerntaken en blijven beschikbaar voor u. Alle operationele werken (transporten, bouw-, hijs en logistieke activiteiten) worden verder uitgevoerd zoals gepland, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen.

Meer lezen
colofon_0-4

Het ESF investeert in Aertssen Kranen

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is erop gericht om de arbeidsmarkt te versterken en de werkgelegenheid te vergroten. Organisaties kunnen ondersteuning krijgen om de werkbaarheid op de werkvloer te vergroten door innoverend te werken. Aertssen Kranen investeert in het “Duurzaam loopbaanbeleid” project en in het “Opleidingen in bedrijven” project

Meer lezen
fotofocus-jacktillmanns--10-13

Nieuwe mijlpaal: Aertssen Kranen behaalt ISO 45001

Aertssen Group streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving. We zijn trots om mee te delen dat ons kraanbedrijf Aertssen Kranen ISO 45001 heeft behaald, de internationale norm voor veiligheids- en gezondheidsmanagement.

Meer lezen
2020-04 - AG schenking laptops-6

Aertssen Goup schenkt laptops aan secundaire scholen in Kapellen

Na de paasvakantie starten de leerlingen met online lessen, maar lang niet elk kind heeft thuis een computer.  Minister van Onderwijs Ben Weyts deed een warme oproep aan ondernemers om leerlingen aan een laptop te helpen. En daar gaat Aertssen Group graag op in!

 

Meer lezen
Mondmaskers AL-6

Aertssen Group schenkt 2.500 mondmaskers aan lokale zorgverleners

In deze moeilijke tijden wil Aertssen Group zorgverleners in de buurt een hart onder de riem steken. Aertssen Group schenkt daarom 2.500 mondmaskers aan rusthuizen in Stabroek, Kieldrecht en buurgemeente Kapellen. 

Meer lezen
Aertssen-©2017-Pascal-Vandecasteele-Photography00207-6

Roll-it en Aertssen Kranen: samen één solide partner

Aertssen Kranen en Roll-it gaan vanaf 1 april 2020 verder als één team onder de Aertssen-naam. Door de SPMT- en hijsactiviteiten te bundelen onder één naam, ziet Aertssen Group een perfect totaalpakket voor de toekomst. Met de kennis op het gebied van engineering en de jarenlange ervaring willen wij onze diensten verder toeleggen op turnkey projects, waarbij wij klanten van A tot Z helpen bij hun professionele vraagstukken. 

Meer lezen
Montevideo_Site_009-2

Grootste afgraving in jaren van start aan Antwerpse Eilandje

65.000 m³ grond vervoerd langs de Schelde voor luxe-project Montevideo Residence

Vandaag zijn de werken voor de Montevideo-site op ‘t Eilandje pas echt van start gegaan. En dat is alles behalve alledaags te noemen. Onze grote rupskranen en grondverzetmachines zullen de komende maanden zo’n 65.000 m³ grond afgraven en via de Schelde afvoeren. Om deze gigantische karwei - de grootste afgraving in jaren op ‘t Eilandje - te klaren, zijn 44 vrachtschepen nodig die maar liefst 4.500 vrachtwagens - ofwel 9.000 ritten - op de weg zouden vervangen.

Meer lezen
fotofocus-jacktillmanns--4

Finalist 'Onderneming van het Jaar' 2019

Onze Aertssen Group is genomineerd voor de titel 'Onderneming van het Jaar' 2019! Deze bekroning wordt voor de 25e keer uitgereikt door EY, De Tijd en BNP Paribas aan een uniek bedrijf op basis van criteria zoals visie, ondernemerschap, internationalisatie en innovatie. We zijn dan ook bijzonder trots op deze prestigieuze nominatie! 

Meer lezen
AltéAd-2

Onze groep zet groeiambities kracht bij met overname AltéAd Devriendt

Aertssen Group heeft zopas AltéAd Devriendt overgenomen, een gekende speler in uitzonderlijk transport van machines en windmolens. De overname zal een nog sterkere marktpositie garanderen voor onze groep.

 

Meer lezen
AK-E411-X71_0078-2

Aertssen zet hoogste beeld van Europa recht

Het hoogste beeld in Europa staat langs de E411 in Lavaux-Sainte-Anne, nabij Rochefort. Het beeld van de Franse kunstenaar Bernar Venet is 60 meter hoog. Om het te kunnen plaatsen, waren onze vrachtwagens en mobiele telescoopkranen nodig.

Meer lezen

Een dag in het leven van een kraanmachinist

Zware of grote objecten hijsen is vaak een een precieze en intellectuele klus. Je moet het hijswerk goed voorbereiden, mag geen fouten maken en bedient voorzichtig en bedachtzaam de hijskranen om de zware klus uit te voeren. Benieuwd hoe de werkdag van onze kraanmachinst eruit ziet? 

Meer lezen
Het Aertssen team tijdens het lanceringsevent van Nikola Corporation. Sam Aertssen (tweede van recht

Aertssen kiest voor zero emission transport met Nikola Tre

Vorige week werd de Nikola Tre, een truck op waterstof, voorgesteld aan het grote publiek in Phoenix (Arizona). Aertssen Group was aanwezig op het lanceringsevenement van Nikola Corporation en plaatste meteen tien waterstoftrucks in voorbestelling. Meer nog, we onderzoeken intussen hoe het zelf waterstof kan produceren via eigen windmolens en zonnepanelen.

Meer lezen
Foto 1-10

Aertssen Group versterkt marktpositie met overname ADM Team Heavy Weight

Aertssen Group neemt de activiteiten van transportbedrijf ADM Team Heavy Weight uit Westerlo over. Met de overname verstevigen we onze positie in de sector van uitzonderlijk vervoer en wordt onze verdere internationale expansie ondersteund. Door de overname profiteren we eveneens van een trimodaal ontsloten locatie langs het Albertkanaal.

 

Meer lezen
Envi 2-5

Overname van Envi en Willy Crommen door Aertssen Group

Aertssen Group finaliseerde op 25 januari 2019 de overname van Envi en Willy Crommen. De ondernemingen uit Hoeselt werden tot voor kort bestuurd door Jan Van Broekhoven. Hij zal aan boord blijven en de verdere groei helpen uitbouwen.

Meer lezen
IMG_2284-6

Check onze nieuwe Aertssen Movie!

Check onze people, power and passion!

Meer lezen
foto1-2

Bezoek ons op Wind Energy Expo in Hamburg

Wij staan op de Wind Energy expo in Hamburg! Bezoek ons van 25 tot 28 september op onze stand in het Belgische paviljoen in hal 3 en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij onshore hijswerken en SPMT-transporten.

Meer lezen
Aannemingsbedrijf Aertssen E34 © Johan Deckers  (79)-2

Nieuwe Trading afdeling

We kregen er zopas een nieuwe afdeling bij! Aertssen Trading zal voortaan zware bouwmachines aan- en verkopen. Vandaag pakken we uit met een gloednieuwe Trading website!

Neem gerust een kijkje op onze website: www.aertssentrading.com

Meer lezen
Asbestverwijderaar-6

Aertssen is een erkend asbestverwijderaar!

Opnieuw een mijlpaal waar we trots op zijn! Zopas verkregen we onze erkenning voor asbestverwijdering van de federale overheid (FOD WASO). Vanaf heden zal Aertssen Group ook asbest verwijderen volgens de methode van couveusezakken en in  hermetische zone.

Meer lezen
IMG_9471-6

Eerste paal geslagen voor ons nieuw distributiecentrum

Onze logistieke afdeling krijgt een nieuw hoofdkantoor. Na maandenlange intensieve grondwerken werd gisteren het officiële startschot van de bouw gegeven met het slaan van de eerste paal. Sam Aertssen opende de ceremonie en met veel trots hieven we een glaasje op dit bijzondere moment.

Meer lezen
20180505_110417-4

Historische hangar 19 op Spoor Oost

We zijn er trots op: de historische hangar 19 die langs de Scheldekaaien in Antwerpen stond, hebben we in slechts twee maanden tijd opgefrist en heropgebouwd op de terreinen van Spoor Oost.

Meer lezen
V_VCA_Petrochemie_PMS-6

Aannemingsbedrijf Aertssen behaalt VCA Petro

Met trots behaalde onze afdeling bouw & infra het VCA-Petro certificaat voor asbestverwijdering, sloop- en saneringswerken.

Meer lezen
AEO-logo-6

Aertssen Transport behaalt AEO vergunning!

We behaalde onze AEO vergunning! Sinds 18/04/2018 is Aertssen Transport met trots een Authorised Economic Operator, ofwel een geautoriseerde marktdeelnemer.

Meer lezen
IMG_0107-6

Overname kraanverhuurbedrijf Michielsens is afgerond

Met trots melden we dat de overname van kraanverhuurbedrijf Michielsens is afgerond. Afgelopen vrijdag, 16 februari, werd de overnameovereenkomst ondertekend. We heten de 200 Michielsens medewerkers van harte welkom bij de Aertssen Group!

Meer lezen
CHQ003

Hijswerken voor indrukwekkend kantoorgebouw

In Temse bouwt Aertssen Kranen mee aan een nieuw kantoorgebouw voor onze klant. We hesen de staalstructuur ervan in elkaar zodat die vervolgens geïnstalleerd kan worden op twee stalen kokers, 15m hoog boven het droogdok van de oude Boelwerf.

Meer lezen
Nieuwjaar-6

Fijne feestdagen!

Aertssen wenst u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig en goed zakelijk 2018.

Meer lezen
DSC00518-6

Warmste Week

Aertssen verkocht heerlijke zelfgemaakte soep aan onze medewerkers. Met trots doneren we de opbrengst aan August & Zonneschijntje en hun Project Magic.

Meer lezen
AK - BIM

De eerste BIM Award voor Aertssen

Vorige week donderdag sleepte onze engineeringafdeling de allereerste BIM-award in de wacht. We ontvingen deze trofee in de categorie "Baanbrekende aanpak" voor ons concept "ontwerp: van werkelijkheid naar VR en terug".

Meer lezen
IMG-20171201-WA0000-4

Bergingsoperatie na treinincident

Deze morgen zijn we gestart met het takelen van de beschadigde rijtuigen na het tragische treinongeval op de lijn La Louvière-Bergen. We vereende onze krachten om deze delicate bergingswerken veilig, snel en professioneel uit te voeren.

 

Meer lezen
Roll-iT-6

Transport van 's werelds grootste monopile

Dochteronderneming Roll-iT verplaatste 's werelds grootste monopile. Deze indrukwekkende monopile heeft een diameter van maar liefst 7,8 meter en een lengte van 84,5 meter. Totale gewicht? 1.300 ton!

 

Meer lezen
20171106_113449_resized-3

Een nieuwe mijlpaal: 1,500,000m³

In Duitsland werken we al meer dan een jaar in de kalksteengroeve van Wulfrath. Daar verwijderen we de toplagen (onbruikbare stenen en afval) zodat onze klant de kalksteen kan ontginnen. Afgelopen week bereikten we een mijlpaal: maar liefst 1,500,000 m³ stenen en afval werd verwijderd. Een indrukwekkende prestatie!

 

Meer lezen
G.Smeyers-6

G.Smeyers verscheen op Kanaal Z

Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Afgelopen weekend bezochten ze G.Smeyers - onderneming binnen de Aertssen Group - en ontdekten kijkers hoe het niveau van het grondwater op een bouwwerf verlaagd kan worden.

Meer lezen
AA - Aertssen klaar voor een dubbel zo groot Zwin 1-2

Het Zwin in verandering

Hoe ver staan we met de uitbreidingswerken van het Zwin? Ontdek het hier!

 

Meer lezen
Monti_luchtfoto-2

Aertssen Group herontwikkelt voormalige ‘Monti’-site

In Lier geeft de Aertssen Group de gebouwen van de voormalige drukkerij ‘Monti’ een nieuwe toekomst. Het indrukwekkende terrein beantwoordt straks aan de toenemende vraag naar logistieke opslagmogelijkheden. 

Meer lezen
Ford Genk_Pagina_1-6

Open Bedrijvendag Ford Genk

Aertssen en Aclagro bundelen hun krachten voor het uitdagende afbraakwerk van de C-zone van de  voormalige FORD-fabriek in Genk. Zondag 1 oktober 2017 openen we de deuren van de fabriek. Grijp deze unieke kans om de oude Ford-site een allerlaatste keer te bezoeken. Ontdek hoe onze reusachtige sloopmachines ruimte maken voor nieuwe werkgelegenheid.

Van harte welkom tussen 10u -17u!

Meer lezen
DSC_9251

Aertssen Kranen behoort tot top 50

Volgens het vakblad "International Cranes and Specialized Transport" behoort ons kraanbedrijf tot de top 50 van 's werelds grootste kraanbedrijven. De lijst baseert zich op het gezamenlijke lastmoment van alle kranen in de vloot.

Meer lezen
IMG_3506-6

Afbraak Ford Genk begonnen

Vandaag is de afbraak van de oude fabriek van Ford Genk begonnen. De eerste fabriekshal werd neergehaald met hulp van Minister Muyters en in aanwezigheid van Frieda Brepoels, voorzitter van de Vlaamse Waterweg, en Genks burgemeester Wim Dries.

Meer lezen
20170802 - GROEP - Kapellen make-over-6

Centrum Kapellen krijgt een nieuwe look

In 2023 ziet het centrum van Kapellen er heel anders uit. De gemeente krijgt een nieuw administratief centrum, een dienstencentrum en een feestzaal. Daarnaast worden er 30 assistentiewoningen gebouwd in het centrum. Aertssen ondertekende vorige week de overeenkomst voor dit indrukwekkende herinrichtingsproject.

Meer lezen
IMG_4624-6

Vernieuwde tribune

Den Bosuil neemt afscheid van zijn oude tribune 1 en maakt zo plaats voor een nieuwer en moderner exemplaar. Aertssen steekt de handen uit de mouwen en graaft de bouwput voor de nieuwe tribune uit.

 

Meer lezen
20170510_113842

Aertssen vertegenwoordigd bij Truck Event van Mercedes-Benz

In de indrukwekkende steengroeve van Quenast (België) organiseerde Mercedes-Benz haar Road Efficiency Experience Days. Collega’s Peter Hoorelbeke en Alain Floré verdedigden de Aertssen-kleuren tijdens dit bijzonder evenement, dat plaatsvond van 11 tot 14 mei.

Meer lezen
Aertssen - Ford Genk

Sloop van voormalige FORD-fabriek te Genk

Aertssen en Aclagro bundelen hun krachten voor het uitdagende afbraakwerk van de C-zone van de  voormalige FORD-fabriek in Genk.

Meer lezen
IMG_0006

Sanering Lobroekdok maakt Antwerpen klaar voor de Oosterweelverbinding

In aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts en Antwerps schepen van Mobiliteit Koen Kennis startte Aertssen de saneringswerken van het Lobroekdok. Die werken vormen een belangrijke voorbereiding voor de aanleg van de Oosterweelverbinding.

Meer lezen
Aertssen - 3 MAN Trucks

Nieuw materieel, betere service

Goed materieel is half het werk. Daarom kochten we onlangs 25 nieuwe MAN Trucks.

Meer lezen
Aertssen - AA - Grootste zandsculptuur in het Zwin

Grootste zandsculptuur ooit staat in het Zwin

In het Zwin prijkt momenteel ’s werelds grootste zandsculptuur. Het zandkunstwerk meet een oppervlakte van 40 op 40 meter en stelt het logo van onze groep voor. Met trots huldigden we het logo in tijdens onze familiedag op 29 april 2017.

Meer lezen
AK - Jack Up System JS250 1

Nieuwe JS 250-systeem voor Roll-iT

Roll-iT NV kocht onlangs het nieuwe JS 250-systeem van Enerpac. Daarmee lift Roll-It ladingen van maar liefst 1000 ton tot 10 meter hoogte.

 

 

Meer lezen
colofon_0

Het ESF investeert in Aertssen Kranen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom investeren we bij Aertssen zoveel mogelijk in hun toekomst. Aertssen Kranen startte onlangs twee grensverleggende initiatieven en investeert zo in zijn medewerkers.

 

Meer lezen
Aertssen - Treinongeval Leuven

Bergingoperatie van een trein

Afgelopen zaterdag ontspoorde een trein in de buurt van Leuven. Aertssen kreeg de integrale opdracht om de berging te organiseren en uit te voeren. Met vereende krachten én in minder dan 36 uur klaarden Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen en Aertssen Transport de bergingsklus.

Meer lezen
Pippa

PIPPA

In december komt de nieuwe Belgische komedie PIPPA in de zalen. Een komedie, met Nathalie Meskens, Tom Van Dyck en Ella Leyers in de hoofdrollen. Voor de realisatie van de film reikte Aertssen een helpende hand met één van onze mobiele hijskraan.

Meer lezen
DSC_9251

Mr Clean

Veilige en schone machines zijn een absolute must, nietwaar? Daarom lanceerde Aertssen Kranen onlangs de “Mr Clean”-actie. Met deze actie maakt Aertssen Kranen haar medewerkers erop attent dat netheid en veiligheid hand in hand gaan.

Meer lezen
Aertssen Kranen fietsbrug-2

Nieuwe fietsbrug over Albertkanaal

Afgelopen weekend installeerde Aertssen Kranen de nieuwe fiets- en wandelbrug over het Albertkanaal, vlak naast het viaduct van Merksem. Een indrukwekkende opdracht waarvoor we twee 500-tons mobiele hijskranen, SPMT's en een ponton inzetten.

 

Meer lezen
Diversen III

Op zoek naar enthousiaste collega's

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken!
Zoek je een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje tussen ons jobaanbod

Meer lezen
DSC_1313-2

Buitenlandse collega's bezoeken hoofdkantoor

Onlangs brachten onze buitenlandse collega's uit het Midden Oosten een bezoekje aan het hoofdkantoor in Stabroek. Aanleiding hiervoor was de Open Bedrijvendag.

Meer lezen
AA - Project Gipsberg 1-10-11

15 Megawatt groene stroom

13/10/2016 - Drie jaar geleden werd onze groene droom werkelijkheid: we bouwden het grootste aaneensluitende park voor zonne-energie in de Benelux. Vandaag genieten meer dan 4.000 gezinnen van deze groene stroom. Maar kunnen we deze hernieuwbare energie ook tijdelijk opslaan? En hoe? 

Meer lezen
Verune

Laatste restanten suikerfabriek worden gesloopt

05/10/2016 - In Veurne sloopt Aannemingsbedrijf Aertssen de laatste restanten van de voormalige suikerfabriek. De site, van maar liefst 46 hectare groot, krijgt een nieuwe, groene toekomst. En daar werkt Aertssen graag aan mee.

Meer lezen
DJI_0010-2

Multilift met 14 mobiele hijskranen

25/09/2016 – Aertssen Kranen speelde een prominente rol bij de onderhoudswerken van een pijpleiding voor de slibverwerkingsinstallatie van SereAnt. Een complexe opdracht waarvoor we 14 mobiele hijskranen inzetten.

Meer lezen
Aertssen Transport-6

Aertssen breidt uit

09/09/2016 - Binnenkort vindt u ons aan de overkant van de Schelde, op de linkeroever: Aertssen kreeg gisteren de officiële goedkeuring voor het uitbaten van een concessie van 10 hectare in het toekomstige Logistieke Park Waasland.

Meer lezen
Newsflash 08 - september 2016_Pagina_01-2

Aertssen Newsflash 08

Onze klanten rekenen op onze expertise in grondwerken, roepen onze hulp in bij hijswerken en steunen op onze logistieke capaciteiten. Sinds de oprichting zijn we gegroeid tot een sterke, professionele groep met een brede waaier van activiteiten.

Ook vandaag gaan we nog steeds op zoek naar nieuwe kansen. Een ervan krijgt vorm in het toekomstige Logistiek Park Waasland. We kregen zopas het ‘ja-woord’ voor onze concessie van 10 hectare en gaan in de loop van 2017 van start met de aanleg van de nieuwe terreinen voor ons distributieplatform. Mooie vooruitzichten, waar we trots op zijn! 

Bekijk ons magazine

Meer lezen
AA - Noorderlijn-6

Aannemingsbedrijf Aertssen in het nieuws

05/08/2016 - Aannemingsbedrijf Aertssen is ijverig aan de slag in Antwerpen voor het Noorderlijnproject. En dat was te zien in de reportage van ATV met hoofdaannemer BAM.

Let zeker op onze gele dumpers, wielladers en graafkranen.

Meer lezen
AK - Nieuws Havenkranen Gent 3

Aertssen Kranen in het nieuws

04/08/2016 - De Oude Dokken in Gent verwelkomden twee nieuwe havenkranen van maar liefst 44 meter hoog. Roll-iT en Aertssen Kranen hielpen bij het transport en de montage van deze giganten, én met succes!

Meer lezen
AA - Project Zwin 1-1

120 extra ha voor Het Zwin

03/08/2016 - Aannemingsbedrijf Aertssen is ijverig aan de slag in Knokke-Heist. Het bekende intergetijdengebied het Zwin wordt er de komende drie jaar heraangelegd én uitgebreid met maar liefst 120ha. De nieuwe broedeilanden, poelen,  fiets- en wandelpaden zullen mens en dier ongetwijfeld charmeren.

Meer lezen
AA - ZNA Cadix

Bouw van ziekenhuis 'ZNA Cadix'

20/05/2016 - In Antwerpen helpt Aannemingsbedrijf Aertssen volop mee aan de bouw van het nieuwe ziekenhuis ZNA Cadix. Het nieuwe ziekenhuis ligt naast de Kempenstraat vlakbij het MAS en de AP Hogeschool.

ATV bracht de start van de werken in beeld.

Meer lezen
AT - Nieuws Truck Fleet Owner of the Year 2016

Tweede plaats Truck Fleet Owner of the Year 2016

26/02/2016 - Aertssen Transport en Aertssen Services vielen in de prijzen. Tijdens de Transport & Logistics Awards behaalden we een mooie tweede plaats voor Truck Fleet-Owner of the Year 2016. Een prestigieuze prijs waar we uiteraard trots op zijn!

Meer lezen
AT - Nieuws Breakbulk Europe 2016

Bezoek ons op Breakbulk Europe 2016

Op 23, 24, 25 en 26 mei 2016 vindt de Breakbulk Europe Exhibition 2016 plaats. Dit is de grootste expo ter wereld op vlak van Breakbulk en Project Cargo Logistics. Ook Aertssen en Roll-iT zijn dit jaar aanwezig!

Bezoek onze stand en maak kennis met onze logistieke experts. Wij geven u graag een woordje uitleg over onze gespecialiseerde diensten.

Meer lezen
Alg - Nieuws FCDK 1

De filmsterren van Aertssen

Enkele maanden geleden belde productiehuis Skyline Entertainment naar Aertssen: ze hadden hun oog laten vallen op de Ruston Bucyrus, het oudste kraantje van Raf Aertssen. Of ze dat niet mochten gebruiken voor de nieuwste FC De Kampioenen-film?

Meer lezen
about-6

Aertssen verlaagt zijn CO2-impact

Dat onze machines en werktuigen CO2 uitstoten en dus een impact hebben op het milieu, beseffen we bij Aertssen maar al te goed. Daarom letten we op onze ecologische voetafdruk. ‘Goed, snel en adequaat werken’ willen we laten samengaan met ‘respect voor mens en milieu’.

Meer lezen
Diversen III-2

Aertssen investeert in zijn mensen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom leggen we hen bij Aertssen zoveel mogelijk in de watten, onder meer met opleidingen en veiligheids- en gezondheidscampagnes.

Meer lezen
AERnewsflash7-2

Aertssen Newsflash 07

Met trots kunnen we vaststellen dat onze medewerkers ook in 2015 het verschil maakten.

Zo werd de inzet van ons transportbedrijf beloond met een tweede plaats op de Gazellen Transport & Logistics 2015. Ook onze andere afdelingen deden het uitstekend. Aertssen Kranen kreeg een nieuw raamcontract voor hijswerken toevertrouwd door ExxonMobil. En onze aannemingsafdeling ging aan de slag om een voormalig spooremplacement in te richten tot een groene, publieke ruimte. 

Internationaal schreven we eveneens enkele mooie projecten op onze naam. Denk maar aan de uitbreiding van Jumeirah Beach in Dubai en de hijswerken voor de nieuwe luchthaventerminal in Abu Dhabi.
Bekijk ons magazine

Meer lezen
Groepsfoto-6

Veiligheid voorop

Dochteronderneming Gulf Earth Moving uit Qatar klopte onlangs af op – hou u vast – 2 miljoen manuren zonder Lost Time Injury (LTI). Een topprestatie!

Meer lezen
Alg - Nieuws Beste Europese Solar Project 2014

Beste Europese solar-project 2014

Terranova solar – het zonnepanelenpark van Aertssen op de Gipsberg in Zelzate – viel tijdens de prestigieuze InterSolar beurs, op 4 juni 2014 in Munchen, in de prijzen. Het zonne-energiepark sleepte de award voor ‘beste Europese solar-project 2014’ in de wacht.

Meer lezen