Diversen III-3

Aertssen investeert in zijn mensen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom leggen we hen bij Aertssen zoveel mogelijk in de watten, onder meer met opleidingen en veiligheids- en gezondheidscampagnes.

Enkele voorbeelden? Al onze chauffeurs volgen een nascholing, zodat ze tegen september 2016 allemaal een vakbekwaamheidsattest op zak hebben. Momenteel zitten we overigens nog altijd op schema met die doelstelling. Onze opleidingsdienst startte deze winter ook een reeks intensieve opleidingen op, waaronder ‘correct omgaan met je bouwtuig’, ‘rij- en rusttijden’, ‘ladingzekeren’ en ‘digitale tachograaf’. En we lanceerden dit jaar ook een Stop met roken-campagne die via flyers, vlaggen, infostands en hulpmiddelen onze medewerkers aanzet tot een gezondere levensstijl.

Natuurlijk houdt het daarmee niet op. Ook in de toekomst bouwt Aertssen verder aan de kennis en het welzijn van zijn mensen. Onze opleidingsdienst diende alvast een aanvraag in bij de overheid om de volgende jaren bijkomende erkende opleidingen te kunnen aanbieden.