20180505_110417-6

Historische hangar 19 op Spoor Oost

We zijn er trots op: de historische hangar 19 die langs de Scheldekaaien in Antwerpen stond, hebben we in slechts twee maanden tijd opgefrist en heropgebouwd op de terreinen van Spoor Oost. Daar krijgt de hangar een nieuwe toekomst.

De scheldekaaihangar werd gedemonteerd, tijdelijk opgeslagen en weer heropgebouwd op de site van Spoor Oost, aan Hof ter Loo en Bahnhof. Met een lichtdoorlatende dakconstructie voor Hof ter Loo en een ‘groene’ wand- en dakstructuur voor Bahnhof  bieden deze schitterende hangars plaats voor beschutting en ruimte voor kleinere evenementen. Aertssen stond in voor de grond- en funderingswerken, de aanleg van de rioleringen en de verhardingen. Bovendien stond Aertssen in voor de volledige coördinatie van de werken, waaronder staalconstructie, dak- en zinkwerken, klimkabelstructuur, groenaanleg, betonwerken, etc.

Ondanks enkele last-minute hindernissen voltooiden we de werken binnen de vooropgestelde termijn. Kortom, een opmerkelijke klus, met een pittige deadline. We zijn er trots op! En ook de foorkramers zijn tevreden:

©ATV