fotofocus-jacktillmanns--10-16

Nieuwe mijlpaal: Aertssen Kranen behaalt ISO 45001

Aertssen Group streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving. We zijn trots om mee te delen dat ons kraanbedrijf Aertssen Kranen ISO 45001 heeft behaald, de internationale norm voor veiligheids- en gezondheidsmanagement.

De aard van onze activiteiten en projecten zorgen ervoor dat onze medewerkers vaak in uitdagende werkomgevingen aan de slag gaan. We vinden het belangrijk om voor hen een gezonde veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we door onder meer risicoanalyses op te stellen, duidelijke procedures en instructies te voorzien en voldoende opleidingen te organiseren.

Tom Deckers, Business Unit Manager Aertssen Kranen: “We zijn bijzonder trots op deze internationale certificering. Voor al onze medewerkers is het een mooie bekroning van hun dagelijkse inspanningen. Uiteraard stoppen onze veiligheidsinspanningen hier niet. We blijven vooruit kijken en werken aan onze ambitie: zero losses.”

Internationale ambities

Dit certificaat verstevigt onze positie als betrouwbare speler in hijs- en SPMT-projecten. Niet enkel in België, maar ook over de grens heen. En daarmee onderstreept het kraanbedrijf haar internationale ambities. “We willen risico’s op de werkplek verminderen en veiligere arbeidsomstandigheden creëren voor onze medewerkers, ongeacht waar ze aan de slag gaan.” Aldus Tom Deckers.

Het certificaat werd afgeleverd na een succesvolle doorlichting van Aertssen Kranen.
Een dikke proficiat aan alle medewerkers en preventieadviseurs!