Bouw & Infra

AW - Genappe (2)-1

Bezinkingsbassins ruimen plaats voor natuurgebied

Op de site van de voormalige suikerraffinaderij van Genappe helpt Aertsen Terrassements mee aan de herontwikkeling van de oude bezinkingsbassins op de site. De site krijgt een invulling als natuurgebied.

De zestig hectare grote bassins worden herontwikkeld als natuurgebied waar vogels hun plekje vinden. HEt team van Aertssen terrassments werd ingeschakeld vboor de ontbossing, grondwerken en herinrichting. Gedurende één maand werden tot tien machines gebruikt om 50.000 m³ aan materiaal te verplaatsen. Zo werd een kunstmatig eiland gecreëerd om het nestelen van vogels te bevorderen.

IMG-20171201-WA0000-4

Bergingsoperatie na treinincident

Deze morgen zijn we gestart met het takelen van de beschadigde rijtuigen na het tragische treinongeval op de lijn La Louvière-Bergen. We vereende onze krachten om deze delicate bergingswerken veilig, snel en professioneel uit te voeren.

 

Meer lezen
20171106_113449_resized-3

Een nieuwe mijlpaal: 1,500,000m³

In Duitsland werken we al meer dan een jaar in de kalksteengroeve van Wulfrath. Daar verwijderen we de toplagen (onbruikbare stenen en afval) zodat onze klant de kalksteen kan ontginnen. Afgelopen week bereikten we een mijlpaal: maar liefst 1,500,000 m³ stenen en afval werd verwijderd. Een indrukwekkende prestatie!

 

Meer lezen
G.Smeyers-6

G.Smeyers verscheen op Kanaal Z

Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Afgelopen weekend bezochten ze G.Smeyers - onderneming binnen de Aertssen Group - en ontdekten kijkers hoe het niveau van het grondwater op een bouwwerf verlaagd kan worden.

Meer lezen
AA - Aertssen klaar voor een dubbel zo groot Zwin 1-2

Het Zwin in verandering

Hoe ver staan we met de uitbreidingswerken van het Zwin? Ontdek het hier!

 

Meer lezen
Ford Genk_Pagina_1-6

Open Bedrijvendag Ford Genk

Aertssen en Aclagro bundelen hun krachten voor het uitdagende afbraakwerk van de C-zone van de  voormalige FORD-fabriek in Genk. Zondag 1 oktober 2017 openen we de deuren van de fabriek. Grijp deze unieke kans om de oude Ford-site een allerlaatste keer te bezoeken. Ontdek hoe onze reusachtige sloopmachines ruimte maken voor nieuwe werkgelegenheid.

Van harte welkom tussen 10u -17u!

Meer lezen
IMG_3506-6

Afbraak Ford Genk begonnen

Vandaag is de afbraak van de oude fabriek van Ford Genk begonnen. De eerste fabriekshal werd neergehaald met hulp van Minister Muyters en in aanwezigheid van Frieda Brepoels, voorzitter van de Vlaamse Waterweg, en Genks burgemeester Wim Dries.

Meer lezen
20170802 - GROEP - Kapellen make-over-6

Centrum Kapellen krijgt een nieuwe look

In 2023 ziet het centrum van Kapellen er heel anders uit. De gemeente krijgt een nieuw administratief centrum, een dienstencentrum en een feestzaal. Daarnaast worden er 30 assistentiewoningen gebouwd in het centrum. Aertssen ondertekende vorige week de overeenkomst voor dit indrukwekkende herinrichtingsproject.

Meer lezen
IMG_4624-6

Vernieuwde tribune

Den Bosuil neemt afscheid van zijn oude tribune 1 en maakt zo plaats voor een nieuwer en moderner exemplaar. Aertssen steekt de handen uit de mouwen en graaft de bouwput voor de nieuwe tribune uit.

 

Meer lezen
Aertssen - Ford Genk

Sloop van voormalige FORD-fabriek te Genk

Aertssen en Aclagro bundelen hun krachten voor het uitdagende afbraakwerk van de C-zone van de  voormalige FORD-fabriek in Genk.

Meer lezen
IMG_0006

Sanering Lobroekdok maakt Antwerpen klaar voor de Oosterweelverbinding

In aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts en Antwerps schepen van Mobiliteit Koen Kennis startte Aertssen de saneringswerken van het Lobroekdok. Die werken vormen een belangrijke voorbereiding voor de aanleg van de Oosterweelverbinding.

Meer lezen
Aertssen - AA - Grootste zandsculptuur in het Zwin

Grootste zandsculptuur ooit staat in het Zwin

In het Zwin prijkt momenteel ’s werelds grootste zandsculptuur. Het zandkunstwerk meet een oppervlakte van 40 op 40 meter en stelt het logo van onze groep voor. Met trots huldigden we het logo in tijdens onze familiedag op 29 april 2017.

Meer lezen
Aertssen - Treinongeval Leuven

Bergingoperatie van een trein

Afgelopen zaterdag ontspoorde een trein in de buurt van Leuven. Aertssen kreeg de integrale opdracht om de berging te organiseren en uit te voeren. Met vereende krachten én in minder dan 36 uur klaarden Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen en Aertssen Transport de bergingsklus.

Meer lezen
Diversen III

Op zoek naar enthousiaste collega's

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken!
Zoek je een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje tussen ons jobaanbod

Meer lezen
Verune

Laatste restanten suikerfabriek worden gesloopt

05/10/2016 - In Veurne sloopt Aannemingsbedrijf Aertssen de laatste restanten van de voormalige suikerfabriek. De site, van maar liefst 46 hectare groot, krijgt een nieuwe, groene toekomst. En daar werkt Aertssen graag aan mee.

Meer lezen
AA - Aertssen klaar voor een dubbel zo groot Zwin 4-9

Aannemingsbedrijf Aertssen opnieuw in het nieuws

23/08/2016 – Maandagmorgen zijn de uitbreidingswerken van het Zwin officieel van start gegaan. Vlaamse Ministers Joke Schauvliege en Ben Weyts staken de eerste spade de grond in.

Meer lezen
AA - Noorderlijn-6

Aannemingsbedrijf Aertssen in het nieuws

05/08/2016 - Aannemingsbedrijf Aertssen is ijverig aan de slag in Antwerpen voor het Noorderlijnproject. En dat was te zien in de reportage van ATV met hoofdaannemer BAM.

Let zeker op onze gele dumpers, wielladers en graafkranen.

Meer lezen
AA - Project Zwin 1-1

120 extra ha voor Het Zwin

03/08/2016 - Aannemingsbedrijf Aertssen is ijverig aan de slag in Knokke-Heist. Het bekende intergetijdengebied het Zwin wordt er de komende drie jaar heraangelegd én uitgebreid met maar liefst 120ha. De nieuwe broedeilanden, poelen,  fiets- en wandelpaden zullen mens en dier ongetwijfeld charmeren.

Meer lezen
AA - ZNA Cadix

Bouw van ziekenhuis 'ZNA Cadix'

20/05/2016 - In Antwerpen helpt Aannemingsbedrijf Aertssen volop mee aan de bouw van het nieuwe ziekenhuis ZNA Cadix. Het nieuwe ziekenhuis ligt naast de Kempenstraat vlakbij het MAS en de AP Hogeschool.

ATV bracht de start van de werken in beeld.

Meer lezen
Groepsfoto-6

Veiligheid voorop

Dochteronderneming Gulf Earth Moving uit Qatar klopte onlangs af op – hou u vast – 2 miljoen manuren zonder Lost Time Injury (LTI). Een topprestatie!

Meer lezen
AA - Nieuws Lifetime Achievement Award

Lifetime Achievement Award voor Aannemingsbedrijf Aertssen

Het verkrijgen van de Lifetime Achievement Award heeft Aannemingsbedrijf Aertssen mooi in de spotlight gezet. “Van de arbeider die ’s morgens naar zijn kraan gaat tot aan de boekhouder en de ingenieur: onze medewerk(st)ers zijn allemaal aan hun lifetime achievement bezig”, aldus Greg Aertssen.

Meer lezen