Kranen

AK - Jack Up System JS250 1

Nieuwe JS 250-systeem voor Roll-iT

Roll-iT NV kocht onlangs het nieuwe JS 250-systeem van Enerpac. Daarmee lift Roll-It ladingen van maar liefst 1000 ton tot 10 meter hoogte.

Het nieuwe jack-up-systeem kan ingeschakeld worden na de Breakbulk beurs, die dit jaar plaatsvindt in Antwerpen van 24 to 26 april 2017. Daar stelt Enerpac het nieuwe systeem tentoon op hun stand 531H3.

Meer weten? Mail ons via info@roll-it.be of bezoek ons op de Breakbulk beurs (stand 120H4).
colofon_0

Het ESF investeert in Aertssen Kranen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom investeren we bij Aertssen zoveel mogelijk in hun toekomst. Aertssen Kranen startte onlangs twee grensverleggende initiatieven en investeert zo in zijn medewerkers.

 

Meer lezen
Aertssen - Treinongeval Leuven

Bergingoperatie van een trein

Afgelopen zaterdag ontspoorde een trein in de buurt van Leuven. Aertssen kreeg de integrale opdracht om de berging te organiseren en uit te voeren. Met vereende krachten én in minder dan 36 uur klaarden Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen en Aertssen Transport de bergingsklus.

Meer lezen
Pippa

PIPPA

In december komt de nieuwe Belgische komedie PIPPA in de zalen. Een komedie, met Nathalie Meskens, Tom Van Dyck en Ella Leyers in de hoofdrollen. Voor de realisatie van de film reikte Aertssen een helpende hand met één van onze mobiele hijskraan.

Meer lezen
DSC_9251

Mr Clean

Veilige en schone machines zijn een absolute must, nietwaar? Daarom lanceerde Aertssen Kranen onlangs de “Mr Clean”-actie. Met deze actie maakt Aertssen Kranen haar medewerkers erop attent dat netheid en veiligheid hand in hand gaan.

Meer lezen
Aertssen Kranen fietsbrug-2

Nieuwe fietsbrug over Albertkanaal

Afgelopen weekend installeerde Aertssen Kranen de nieuwe fiets- en wandelbrug over het Albertkanaal, vlak naast het viaduct van Merksem. Een indrukwekkende opdracht waarvoor we twee 500-tons mobiele hijskranen, SPMT's en een ponton inzetten.

 

Meer lezen
Diversen III

Op zoek naar enthousiaste collega's

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken!
Zoek je een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje tussen ons jobaanbod

Meer lezen
DSC_1313-2

Buitenlandse collega's bezoeken hoofdkantoor

Onlangs brachten onze buitenlandse collega's uit het Midden Oosten een bezoekje aan het hoofdkantoor in Stabroek. Aanleiding hiervoor was de Open Bedrijvendag.

Meer lezen
DJI_0010-2

Multilift met 14 mobiele hijskranen

25/09/2016 – Aertssen Kranen speelde een prominente rol bij de onderhoudswerken van een pijpleiding voor de slibverwerkingsinstallatie van SereAnt. Een complexe opdracht waarvoor we 14 mobiele hijskranen inzetten.

Meer lezen
AK - Nieuws Havenkranen Gent 3

Aertssen Kranen in het nieuws

04/08/2016 - De Oude Dokken in Gent verwelkomden twee nieuwe havenkranen van maar liefst 44 meter hoog. Roll-iT en Aertssen Kranen hielpen bij het transport en de montage van deze giganten, én met succes!

Meer lezen
AT - Nieuws Breakbulk Europe 2016

Bezoek ons op Breakbulk Europe 2016

Op 23, 24, 25 en 26 mei 2016 vindt de Breakbulk Europe Exhibition 2016 plaats. Dit is de grootste expo ter wereld op vlak van Breakbulk en Project Cargo Logistics. Ook Aertssen en Roll-iT zijn dit jaar aanwezig!

Bezoek onze stand en maak kennis met onze logistieke experts. Wij geven u graag een woordje uitleg over onze gespecialiseerde diensten.

Meer lezen
Diversen III-2

Aertssen investeert in zijn mensen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom leggen we hen bij Aertssen zoveel mogelijk in de watten, onder meer met opleidingen en veiligheids- en gezondheidscampagnes.

Meer lezen
AK - Nieuws - OPTARA award

Award voor onze OPTARA-werkwijze

01/10/2014 - De veilige werkwijze van Aertssen Kranen tijdens het OPTARA-project van Total bleef niet onopgemerkt. We werden ervoor in de bloemetjes gezet met de Best HSE Performance-award.

Meer lezen