MVO

2020-04 - AG schenking laptops-3

Aertssen Goup schenkt laptops aan secundaire scholen in Kapellen

Na de paasvakantie starten de leerlingen met online lessen, maar lang niet elk kind heeft thuis een computer.  Minister van Onderwijs Ben Weyts deed een warme oproep aan ondernemers om leerlingen aan een laptop te helpen. En daar gaat Aertssen Group graag op in!

Aertssen Group heeft aandacht voor jongeren en maakte de afgelopen week 20 gebruikte laptops klaar voor leerlingen uit het secundair onderwijs in Kapellen. Greg Aertssen, CEO: “Met deze schenking willen we leerlingen helpen om online lessen te volgen en opdrachten te maken op een computer. Op die manier hopen we dat het voor niemand een verloren schooljaar wordt.”

Hart onder de (lokale) riem

Twee weken terug schonk Aertssen Group ook mondmaskers aan de omliggende gemeenten Stabroek, Verrebroek en Kapellen. Die exemplaren werden inmiddels uitgedeeld aan de zorgverleners van lokale rusthuizen. “De gemeente Kapellen is bijzonder dankbaar voor het aangeleverd beschermingsmateriaal waarmee we heel wat zorgverstrekkers kunnen bevoorraden. Hun veiligheid mee helpen garanderen is een heel mooie geste.” aldus Dirk Van Mechelen, burgemeester van Kapellen.

Mondmaskers AL-6

Aertssen Group schenkt 2.500 mondmaskers aan lokale zorgverleners

In deze moeilijke tijden wil Aertssen Group zorgverleners in de buurt een hart onder de riem steken. Aertssen Group schenkt daarom 2.500 mondmaskers aan rusthuizen in Stabroek, Kieldrecht en buurgemeente Kapellen. 

Meer lezen
DSC_9251

Mr Clean

Veilige en schone machines zijn een absolute must, nietwaar? Daarom lanceerde Aertssen Kranen onlangs de “Mr Clean”-actie. Met deze actie maakt Aertssen Kranen haar medewerkers erop attent dat netheid en veiligheid hand in hand gaan.

Meer lezen
AA - Project Gipsberg 1-10-11

15 Megawatt groene stroom

13/10/2016 - Drie jaar geleden werd onze groene droom werkelijkheid: we bouwden het grootste aaneensluitende park voor zonne-energie in de Benelux. Vandaag genieten meer dan 4.000 gezinnen van deze groene stroom. Maar kunnen we deze hernieuwbare energie ook tijdelijk opslaan? En hoe? 

Meer lezen
about-6

Aertssen verlaagt zijn CO2-impact

Dat onze machines en werktuigen CO2 uitstoten en dus een impact hebben op het milieu, beseffen we bij Aertssen maar al te goed. Daarom letten we op onze ecologische voetafdruk. ‘Goed, snel en adequaat werken’ willen we laten samengaan met ‘respect voor mens en milieu’.

Meer lezen
Diversen III-2

Aertssen investeert in zijn mensen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom leggen we hen bij Aertssen zoveel mogelijk in de watten, onder meer met opleidingen en veiligheids- en gezondheidscampagnes.

Meer lezen
Groepsfoto-6

Veiligheid voorop

Dochteronderneming Gulf Earth Moving uit Qatar klopte onlangs af op – hou u vast – 2 miljoen manuren zonder Lost Time Injury (LTI). Een topprestatie!

Meer lezen