MVO

Mondmaskers AL-3

Aertssen Group schenkt 2.500 mondmaskers aan lokale zorgverleners

In deze moeilijke tijden wil Aertssen Group zorgverleners in de buurt een hart onder de riem steken. Aertssen Group schenkt daarom 2.500 mondmaskers aan rusthuizen in Stabroek, Kieldrecht en buurgemeente Kapellen.

Verzorgend personeel in rusthuizen en ziekenhuizen hebben deze maskers heel hard nodig. “We willen de bewoners en zorgverleners van de rusthuizen helpen in deze moeilijke tijden.” aldus de familie Aertssen.

Dankzij een Chinees partnerbedrijf van Aertssen Logistics kon Aertssen Group 2.500 mondmaskers in ontvangst nemen en onmiddellijk verdelen aan de rusthuizen. En het typfoutje op de verpakking, dat is hen met veel dank vergeven.

DSC_9251

Mr Clean

Veilige en schone machines zijn een absolute must, nietwaar? Daarom lanceerde Aertssen Kranen onlangs de “Mr Clean”-actie. Met deze actie maakt Aertssen Kranen haar medewerkers erop attent dat netheid en veiligheid hand in hand gaan.

Meer lezen
AA - Project Gipsberg 1-10-11

15 Megawatt groene stroom

13/10/2016 - Drie jaar geleden werd onze groene droom werkelijkheid: we bouwden het grootste aaneensluitende park voor zonne-energie in de Benelux. Vandaag genieten meer dan 4.000 gezinnen van deze groene stroom. Maar kunnen we deze hernieuwbare energie ook tijdelijk opslaan? En hoe? 

Meer lezen
about-6

Aertssen verlaagt zijn CO2-impact

Dat onze machines en werktuigen CO2 uitstoten en dus een impact hebben op het milieu, beseffen we bij Aertssen maar al te goed. Daarom letten we op onze ecologische voetafdruk. ‘Goed, snel en adequaat werken’ willen we laten samengaan met ‘respect voor mens en milieu’.

Meer lezen
Diversen III-2

Aertssen investeert in zijn mensen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom leggen we hen bij Aertssen zoveel mogelijk in de watten, onder meer met opleidingen en veiligheids- en gezondheidscampagnes.

Meer lezen
Groepsfoto-6

Veiligheid voorop

Dochteronderneming Gulf Earth Moving uit Qatar klopte onlangs af op – hou u vast – 2 miljoen manuren zonder Lost Time Injury (LTI). Een topprestatie!

Meer lezen