2020-04 - AG schenking laptops-9

Aertssen Goup schenkt laptops aan secundaire scholen in Kapellen

Na de paasvakantie starten de leerlingen met online lessen, maar lang niet elk kind heeft thuis een computer.  Minister van Onderwijs Ben Weyts deed een warme oproep aan ondernemers om leerlingen aan een laptop te helpen. En daar gaat Aertssen Group graag op in!

Aertssen Group heeft aandacht voor jongeren en maakte de afgelopen week 20 gebruikte laptops klaar voor leerlingen uit het secundair onderwijs in Kapellen. Greg Aertssen, CEO: “Met deze schenking willen we leerlingen helpen om online lessen te volgen en opdrachten te maken op een computer. Op die manier hopen we dat het voor niemand een verloren schooljaar wordt.”

Hart onder de (lokale) riem

Twee weken terug schonk Aertssen Group ook mondmaskers aan de omliggende gemeenten Stabroek, Verrebroek en Kapellen. Die exemplaren werden inmiddels uitgedeeld aan de zorgverleners van lokale rusthuizen. “De gemeente Kapellen is bijzonder dankbaar voor het aangeleverd beschermingsmateriaal waarmee we heel wat zorgverstrekkers kunnen bevoorraden. Hun veiligheid mee helpen garanderen is een heel mooie geste.” aldus Dirk Van Mechelen, burgemeester van Kapellen.