Foto 1-10-13

Aertssen Group versterkt marktpositie met overname ADM Team Heavy Weight

Aertssen Group neemt de activiteiten van transportbedrijf ADM Team Heavy Weight uit Westerlo over. Met de overname verstevigen we onze positie in de sector van uitzonderlijk vervoer en wordt onze verdere internationale expansie ondersteund. Door de overname profiteren we eveneens van een trimodaal ontsloten locatie langs het Albertkanaal.

ADM Team Heavy Weight is een transportbedrijf met 20 jaar ervaring in vervoer van ladingen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten. Het bedrijf is strategisch gelegen langs het Albertkanaal in Westerlo, één van de belangrijkste waterwegen in Vlaanderen, en paalt aan de heavy rorokade waar goederen trimodaal (weg, water en spoor) kunnen getransporteerd worden. ADM Team Heavy Weight stelt een 20-tal mensen te werk en beschikt over een uiterst modern en hoogtechnologisch wagenpark.

Met de overname willen we de strategische locatie van ADM Team Heavy Weight, vlakbij het Albertkanaal, benutten om de marktpositie te versterken. Ook het ruime netwerk van internationale klanten zorgt dat onze verdere internationale uitbreiding in uitzonderlijk vervoer binnen handbereik ligt. De overname past zo in het groeiplan van onze groep.

Lees hier het persbericht.