Partners

Verrijken uw bouwproject

Aertssen slaat, indien nodig, de handen ineen met gespecialiseerde bouwpartners. Zo verrijken we uw bouwproject met onze gezamenlijke expertise.

partner-1

Roll-it

In 2007 startte Aertssen Kranen Roll-it op, die met behulp van SPMT’s (Self Propelled Modular Transporters) bijzonder zware en grote lasten horizontaal verplaatst worden: grote opslagtanks, brugbalken, complete industriële installaties tot zelfs booreilanden. De gewichten variëren van enkele tientallen tot duizenden ton.

www.roll-it.be

partner-2

Shipit

Shipit organiseert multimodaal transport. Als extern logistiek manager wordt steeds de meest optimale manier van vervoer van goederen uitgewerkt, echter steeds met focus op alternatieve transportmodi als de binnenvaart, het spoor en de kustvaart.

www.shipit.be

partner-3

G. Smeyers

G. Smeyers is actief in de bouwsector en gespecialiseerd in het uitvoeren van bronbemalingswerken. Door toepassing van bepaalde bemalingstechnieken wordt grondwater uit de bodem opgepompt zodat latere aannemingswerken 'droog' kunnen worden uitgevoerd.

Meer over G.Smeyers

partner-6

Antwerp Recycling Company

Recyclagespecialist die bouw- en sloopafval omvormt naar herbruikbaar steenslagmengsels, beton, zandcement, chape en stapelbare bouwblokken.

www.arc-tv.be

partner-4

Terranova Solar

Terranova Solar is het grootste aaneensluitende park voor zonne-energie in de Benelux, ontstaan op de zwaar vervuilde Kuhlmann-terreinen in Zelzate. 55.000 zonnepanelen leveren er groene stroom voor meer dan 4.000 gezinnen.

www.terranovasolar.be

partner-5

deZAAT

Op de terreinen van de oude Boelwerf in Temse is een woon- en KMO-zone herrezen, met dank aan de groepen Aertssen en Cordeel. Meer dan 700 appartementen en 200 eengezinswoningen werden er opgericht.

www.dezaat.be