Machinepark voor bouw en infra

Met de hoogste erkenning

Als aannemingsbedrijf weten we het als geen ander: een stevig fundament is onmisbaar. Daarom steunen we op onze jarenlange ervaring. Van kleine werken in de verste uithoek van België, tot grote buitenlandse projecten, u rekent op onze expertise bij: grondverzet, rioleringswerken en wegenbouw, infrastructuurwerken, milieuprojecten, ontginning van steengroeven, waterbouwwerken, afbraakwerken en machineverhuur. Voor het merendeel van deze activiteiten heeft Aertssen de hoogste erkenning in België (klasse 8).

Up-to-date machinepark
Onze afdeling ‘Bouw & Infra’ telt 500 stuks rollend materieel, waarvan een groot deel is uitgerust met 3D-machinebesturing. Het bewijs dat Aertssen voortdurend nieuwe methodes nastreeft om u nóg beter te helpen.

Sterke vakkennis
U merkt het: Aertssen heeft kennis van zaken. We bundelen meer dan 50 jaar ervaring, een performant machinepark en goed opgeleid personeel. Zo ronden we ook de meest complexe projecten feilloos af.

Grondverzet

ac-1-1

Infrastructuurwerken brengen een berg uitgegraven grond met zich mee. Gelukkig weet Aertssen daar perfect raad mee. U rekent ervoor op onze ervaren landmeters en hun gedetailleerde plannen en data voor 3D-machinebesturing. Zo ronden we zelfs de meest complexe grondverzetwerken probleemloos af.

Focus op grondverbetering
Botst u op minderwaardige grond die uw bouwplannen bemoeilijkt? Via in-situbehandelingen tillen we de grondkwaliteit naar een hoger niveau, en door kalk en cement toe te voegen, vergroten we de draagkracht en de stabiliteit.

Partner bij verdichtingswerken
U verwacht een stevige en stabiele basis voor uw bouwprojecten. En die krijgt u ook : met dynamische en statische verdichting en innovatieve technieken zoals vibrocompactie en high energy impact compaction bent u zeker van een stevige ondergrond.

Wegenis- en rioleringswerken

ac-1-2

Van de aanleg van autosnelwegen, over bestratingswerken, tot de herbestemming van een spoorwegbedding: op het vakmanschap van Aertssen kunt u bouwen.

Naar wens en volgens afspraak
Onze vaklui onderscheiden zich door hun jarenlange expertise. Die schaven ze voortdurend bij op en naast het bouwterrein. En onze 3D-machinebesturing brengt alle werkzaamheden tot een goed einde. Zo bent u verzekerd van foutloze wegenis- en rioleringswerken.

Waterbouwwerken

ac-1-3

Werkzaamheden in en rond het water vragen om een specifieke aanpak en gespecialiseerd materiaal. Precies wat Aertssen in huis heeft.

Graven en baggeren
Onze graafkranen gaan zowel vanop het land, als vanop de pontons aan de slag. Ook graafwerken onder water of oeververdedigingen zijn dankzij onze kranen met 3D-machinebesturing kinderspel. En met onze eigen baggerschuifboot ronden we ook baggerwerken in ondiepe wateren probleemloos af.

Laden en lossen
Ook op kades voelen we ons thuis. Daar zetten we onze eigen transportvloot en kranen in om uw los- en laadoperaties tot een goed einde te brengen. Uw bulkvrachten stromen met de hulp van onze wielladers, transportbanden en oprijrampen vlot van boot naar kade – of omgekeerd. Altijd efficiënt en foutloos. Komt u aan in de haven? Dan rekent u ook daar op Aertssen, want we hebben op veel locaties onze eigen losplaatsen.

Milieuwerken

ac-1-4

Samen de handen uit de mouwen steken voor een duurzame omgeving. Aertssen gaat er alvast voor. We zijn uw partner bij uitstek voor de meest uiteenlopende milieuprojecten.

Sanering van verontreinigde sites
Onze vakmannen graven uw site volledig af, voeren de verontreinigde grond af naar een verwerkingsinstallatie, en brengen nieuwe, zuivere grond ter plaatse.

Recyclage van afval
Uw grond, bouw- of sloopafval geven wij een tweede leven. Aertssen zet alles op alles om zoveel mogelijk te recycleren en zo duurzaam om te gaan met schaarser wordende grondstoffen.

Brownfieldontwikkeling
Verontreinigde terreinen saneren is een eerste stap. Ze opnieuw benutten, een belangrijke tweede. Daarom kiest Aertssen via brownfieldontwikkeling voor een integrale projectaanpak: u rekent niet alleen voor de sanering, maar ook voor de herbestemming op onze vakkennis.

Inrichting stortplaatsen
Niet al het afval kan gerecycleerd worden. Daarom helpt Aertssen ook bij de inrichting van stortplaatsen én met de finale afdekking ervan. Onze vakmannen brengen nauwgezet de afdichtfolie en afdichtlagen aan, zodat we het afval een betrouwbare eindbestemming bezorgen.

Afbraakwerken

ac-1-5

Vergis u niet: afbreken moet met minstens evenveel zorg en kennis gebeuren als opbouwen. U vertrouwt dan ook best op een solide partner zoals Aertssen. Onze doordachte aanpak is uw garantie op veilige, gecontroleerde afbraakwerken.

Van staal tot baksteen
Voor het zware afbraakwerk schakelen we onder meer high reach-kranen, sloophamers, hydraulische crushers en knipscharen in. Professioneel materiaal waarmee we staalconstructies, gebouwen en installaties onder handen nemen.

Ontginning van steengroeven

ac-1-6

Aertssen bouwde doorheen de jaren expertise op in verschillende domeinen. Ook de ontginning van steengroeven behoort tot onze activiteiten. Een klus die we intussen al voor verschillende nationale en internationale groeven en mijnen in handen namen. Wereldwijd verwijderen we bovenliggende grondlagen, en ontginnen en zeven we gesteente.

Infrastructuurwerken

ac-1-7

Aertssen voelt zich thuis op grote werven. U vindt ons op de meest uiteenlopende bouwplaatsen terug: voor de aanleg van spoorwegbeddingen, opbouw van geluidsmuren of het uitgraven van havendokken. U rekent steeds op onze gespecialiseerde inzet.

Machineverhuur

ac-1-8

Nood aan krachtige machines om uw bouwklus te klaren? Ook daarvoor klopt u bij Aertssen aan. Hier wacht een uitgebreid, modern machinepark op u: meer dan 500 exemplaren, waarvan een groot deel uitgerust met 3D-machinebesturing. De ideale krachtpatsers om uw bouwproject vorm te geven.

Nieuws

Bouwputten en grondstromen (Voorkeur)-4

Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements worden Aertssen Infra

Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements gaan vanaf 1 juni 2021 verder onder de naam Aertssen Infra. Met de nieuwe naam wordt de synergie tussen de divisies langs beide kanten van de taalgrens versterkt. Aertssen Infra breidt meteen ook haar dienstverlening uit.

 

Meer lezen
Afbeelding Algemeen (3)

Covid-19 Corona: welke maatregelen neemt Aertssen Group?

Update 28/07/2020 - Het aantal coronabesmettingen gaat opnieuw in een stijgende lijn en daarmee is de gevreesde tweede golf ingezet. Sinds 29 juli gelden er in de provincie Antwerpen extra maatregelen om corona in te dijken en de kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. Aertssen Group werkt hier actief aan mee. 

Bij Aertssen Group werken we hier actief aan mee. We focussen ons nu op onze kerntaken en blijven beschikbaar voor u. Alle operationele werken (transporten, bouw-, hijs en logistieke activiteiten) worden verder uitgevoerd zoals gepland, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen.

Meer lezen

Referenties

76qj23l7cy9cqglcol12.1920x0

Abu Dhabi: waterbouwwerkzaamheden voor de olie- en gasindustrie

Bekijken
okk4cxlqbbe0d1oep2es.1920x0

Logistieke hub voor Caterpillar Distribution Services Europe

Bekijken
IMAG0258-1

Spoor Oost op een nieuw spoor

Bekijken
DJI01068-1

Aertssen helpt mee aan de toekomst van de Malediven

Bekijken
Zonnepanelen 7-1

Gipsstort wordt groene oase

Bekijken
AA - Aertssen klaar voor een dubbel zo groot Zwin 2-2

120 extra ha voor Het Zwin

Bekijken
AA - Noorderlijn - een blik achter de schermen 1-1

Noorderlijn - Een blik achter de schermen

Bekijken
Foto 1-1

Bergen verzetten voor ZNA Cadix

Bekijken
DSC_0939-1

Afbraakwerken in Tertre

Bekijken
IMG_2635

Aertssen klaar voor een dubbel zo groot Zwin

Bekijken
AERTSSEN-REPORTAGE-39

Een blik achter de schermen

Bekijken
692016DJI_0001.00_04_55_02.Still002

Bergen verzetten voor ZNA Cadix

Bekijken
Lobroekdok (1)

Opgeruimd staat netjes: sanering Lobroekdok

Bekijken
AW - Genappe (2)-4

Bezinkingsbassings ruimen plaats voor natuurgebied

Bekijken
Bosuil (8)

Royal Antwerp Football Club scoort met nieuwe tribune

Bekijken
AA - Gasthuisberg Leuven (3)

Imposante bouwput voor nieuwe parking Gasthuisberg

Bekijken
Kalba_2016-1

Naar het strand met Earth Moving Worldwide

Bekijken
nr 3-1

Een nieuw stuk E34

Bekijken
10-1

La Mer: een uitdagend project in Dubai

Bekijken
ac-1-1

Grote getallen op ondergrondse werf

Bekijken
f6p32r72brte73i6l7ol.480x0

Het kwik daalt in centrum Lokeren

Bekijken
xasgp9ypem716h2vjgp5.1920x0

New Port Project

Bekijken
1omwrrnc3xjha8rchsn4.1920x0

Sloop van oude gebouwen Gazet Van Antwerpen

Bekijken
7h1f0p8qtk57cktkt904.1920x0

Afdek stortplaats 'Koegorspolder'

Bekijken
czt8zyiwmsmkzivqcor4.1920x0

Werken Liefkenshoekspoorverbinding

Bekijken
vp4uwtfu7udw9ykia3m8.1920x0

Werken aan Grensmaas

Bekijken
c7z767vvhd30yt64f7ay.480x0

Afbraak 'Spookbruggen' in Varsenare

Bekijken
int-1

Internationaal

Gulf Earth Moving WLL en Earth Moving Worldwide Ltd zijn gepositioneerd in Qatar en Abu Dhabi, waar wordt meegewerkt aan grondverzetwerken op grote schaal en maritieme projecten. Ook op het internationale toneel zet Aertssen volop in op People, Power and Passion to Build On.

Aertssen Terrassements

Wallonië

Aertssen Terrassements werd opgericht op 3 mei 2000 en is gevestigd in Hermalle-sous-Huy (tussen Luik en Namen). Aertssen Terrassements is actief in het Waals Gewest en is gespecialiseerd in:

  • Grondwerken
  • Infrastructuur en wegeniswerken
  • Saneringswerken
  • Sloopwerkzaamheden
  • Ontginning van steengroeven zowel in België als in de omringende buurlanden
  • Transport & verhuur van hoogtechnologische bouwmachines

Al onze diensten worden uitgevoerd in overeenstemming met de VCA-, ISO 9001- en ISO 14001-normen

Contact

Aannemingsbedrijf Aertssen,
Aannemingsbedrijf Aertssen

Laageind 91
B-2940 Stabroek
België
T +32(0)3 561 09 50 
F +32(0)3 561 09 59
BE 0403 813 275 
info@aertssen.be

Aertssen Terrassement,
Aertssen Terrassement

Rue des Tuiliers 8
B-4480 Hermalle-sous-Huy
T +32(0)3 252 35 40
F +32(0)3 252 35 43

 

Aannemingsbedrijf Aertssen    
Laageind 91
B-2940 Stabroek
België

T +32 (0)3 561 09 50
F +32(0)3 561 09 59
BE 0403 813 275
info@aertssen.be

Aertssen Terrassements
Rue des Tuiliers 8
4480 Hermalle-sous-Huy
België

T +32(0)3 252 35 40
F +32(0)3 252 35 43

infoterrassement@aertssen.be

 

Stel een vraag