Moderne hijskranen en SPMT’s

Hijsen van zware en omvangrijke objecten

Sinds 1990 specialiseert Aertssen Kranen zich in het hijsen en transporteren van objecten die door hun gewicht of omvang niet manueel verplaatst kunnen worden. Vandaag zijn we een multinationale speler op dit vlak in diverse sectoren. Met een modern kranenpark en getrainde bestuurders verrichten we hijswerken van de bovenste plank: vakkundig, veilig en voordelig. 

Van verhuring tot uitvoering

We zoeken steeds naar de beste oplossingen voor het hijsen en transporteren van grote en volumineuze objecten. U rekent bijvoorbeeld op ons voor verhuur van hijskanen, shutdown management, manipulatie van machines en voor verticaal en horizontaal transport. Of u nood heeft aan een mobiele hijskraan voor één dag of rekent op onze multidisciplinaire aanpak voor de bouw van een compleet nieuwe productie-eenheid: u kan bij ons terecht. Onze vloot bestaat uit mobiele hijskranen en rupskranen (capaciteiten tot 700 ton), zwaar transportmateriaal (SPMT’s), skidbanen, push up/jack up-systemen, manipulatiematerialen en bijhorende hijsmiddelen.

Engineering

Al onze diensten worden door onze eigen engineeringafdeling nauwkeurig voorbereid. Zij controleren de haalbaarheid aan de hand van berekeningen, modelling, 3D-tekeningen en -visualiseringen en zelfs virtual reality. Ook kan u beroep op hen doen om kritieke hijsklussen in de FEED-fases van uw project reeds te bekijken.

Multinationaal

Aertssen Kranen is een op en top Belgisch familiebedrijf met de bijhorende waarden en visies. Vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen werden de knowhow en specialisaties uitgebouwd, waardoor we momenteel eveneens opereren vanuit satellietkantoren in Frankrijk, Abu Dhabi, Oman, Qatar, Marokko en Koeweit.

Sectoren

We zijn actief in en hebben de nodige ervaring in diverse sectoren, zoals (petro)chemie, olie en gas, infrastructuur en utiliteits- en industriebouw. Op het gebied van energie hebben we ervaring met nagenoeg alle mogelijke projecten, zoals wind (onshore en offshore), fossiele brandstoffen, nucleaire energie en WKK-centrales. 

Meer weten?

Onze missie? U ontzorgen. We zetten sterk in op het leveren van een totaalpakket. We kunnen de montage van u overnemen of zelfs de gehele coördinatie van uw project, zoals shutdowns of grote constructiewerken. Steeds zorgvuldig voorbereid en met de nodige 3D-hijsplannen van onze engineeringafdeling.

In onderstaand menu ontdekt u meer details over ons aanbod.

Raadpleeg hier ons handboek:

Verhuur van hijskranen

ac-2-1

Nood aan sterke hijskranen voor uw bouwproject? In ons ruime gamma, dat meer dan honderdvijftig kranen telt, vindt u ongetwijfeld de gepaste kraan: telescopische kranen met een capaciteit van 40 tot 700 ton, rupskranen die een gewicht van 50 tot 600 ton aankunnen en mobiele torenkranen met een mastlengte van 40 tot 60 meter

Hulp bij uw keuze
Met het juiste materiaal verzekert u zichzelf van een snelle en vlekkeloze hijs- of montageklus. Steun daarom op de wijze raad van ons technisch team. Zij helpen u bij uw zoektocht naar de geschikte kraan.

Stuur een mail naar sales.AK@aertssen.be voor meer informatie

Manipulatiewerken

ac-2-2

We hoeven het u niet te vertellen: omvangrijke machines tilt u niet zomaar even op. Al is het af en toe nodig, wanneer u bijvoorbeeld nieuwe toestellen in uw onderneming verwelkomt, of wanneer u bepaalde machines naar een andere afdeling wilt verplaatsen. En dan helpt Aertssen u graag.

Vlot en veilig
Het geheim van een succesvolle verplaatsing van uw machines en zware stukken? Aertssen kent het: de combinatie van uiterste precisie én het geschikte materiaal. Precies wat wij u bieden.

Multidisciplinaire aanpak

ac-2-3

Aertssen kijkt niet alleen omhoog. We brengen ook horizontale verplaatsingen tot een goed einde. Onmogelijk staat niet in ons woordenboek.

Voor elke verplaatsingsklus
Aertssen steunt op 3D-visualisaties, goed opgeleide specialisten, en hoogstaande middelen. Zo rekenen we voor moeilijke, horizontale verplaatsingen op SPMT’s (Self-Propelled Modular Transporters). Waar traditionele vrachtwagens het laten afweten, klaren zij de klus met hun modulaire opbouw en extreme wendbaarheid.

Shutdown Management

ac-2-4

Shutdowns en turnarounds vergen soms een aanzienlijke hoeveelheid hijs- en transportwerkzaamheden op een korte tijdsspanne en een beperkte oppervlakte.

Bovendien vragen de omstandigheden om een doorgedreven overleg en communicatie tussen alle betrokken partijen. Bij dergelijke operaties telt letterlijk elke minuut, want de fabriek dient zo snel mogelijk terug operationeel te zijn, zonder veiligheidsrisico’s uit het oog te verliezen. Aertssen neemt graag voor u deze coördinatie op zich, teneinde met tevredenheid terug te kijken op de afgeronde stilstanden en met een gerust hart uit te kijken naar de volgende.

Totaalprojecten

Aertssen steekt graag de handen uit de mouwen voor u. De mankracht, tijd en kennis die u mist om uw hijsproject feilloos en vlot uit te voeren, hebben wij in huis. U steunt op de 3D-plannen van onze experts om uw project tot in de puntjes voor te bereiden. Zo bent u bij de uitvoering zeker dat we een foutloos parcours rijden.

Nieuws

Afbeelding Algemeen (3)

Covid-19 Corona: welke maatregelen neemt Aertssen Group?

Update 28/07/2020 - Het aantal coronabesmettingen gaat opnieuw in een stijgende lijn en daarmee is de gevreesde tweede golf ingezet. Sinds 29 juli gelden er in de provincie Antwerpen extra maatregelen om corona in te dijken en de kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. Aertssen Group werkt hier actief aan mee. 

Bij Aertssen Group werken we hier actief aan mee. We focussen ons nu op onze kerntaken en blijven beschikbaar voor u. Alle operationele werken (transporten, bouw-, hijs en logistieke activiteiten) worden verder uitgevoerd zoals gepland, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen.

Meer lezen
colofon_0-2

Het ESF investeert in Aertssen Kranen

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is erop gericht om de arbeidsmarkt te versterken en de werkgelegenheid te vergroten. Organisaties kunnen ondersteuning krijgen om de werkbaarheid op de werkvloer te vergroten door innoverend te werken. Aertssen Kranen investeert in het “Duurzaam loopbaanbeleid” project en in het “Opleidingen in bedrijven” project

Meer lezen

Referenties

Aertssen-1

Reactor de lucht in getild

Bekijken
AK - spoorwegbrug te Roux vervangen

Bruggen bouwen als een trein

Bekijken
AK - Les Awirs 3-1

Transport door de bomen

Bekijken
DSC_9251

Fabrieken in slaapstand? Startschot voor Aertssen Kranen

Bekijken
AMS - Een zware lading in Qatar 7-1

Eerste zware lading in Qatar

Bekijken
DSC_9212

Mexicobruggen: een moeilijke puzzel

Bekijken
AT - Cementtrommels

Cementtrommels

Bekijken
AertssenNewsflash1_Contractorvandeweek 2-1

Contractor van de week

Bekijken
TOM44133

Nieuwe Londenbrug verbindt “Het Eilandje” met de Antwerpse binnenstad

Bekijken
DJI_0003-1

Multilift met 14 mobiele kranen

Bekijken
Foto 2c

Eerste zware lading in Qatar

Bekijken
20160726_210730

Aertssen blinkt uit tijdens uitbreidingswerken van Muscat International Airport

Bekijken
IMG_20160629_123743

Transport door de bomen

Bekijken
IMG_0511-2

Bruggen bouwen als een trein

Bekijken
AMS - Nieuwe kantoren (1)

Nieuwe thuisbasis voor Aertssen in Abu Dhabi

Bekijken
AK - Marokko (5)

Aertssen Groep verkent nieuwe horizonten

Bekijken
122

Midfield Terminal Complex

Bekijken
692016DJI_0001.00_04_55_02.Still002

Bergen verzetten voor ZNA Cadix

Bekijken
Bosuil (8)

Royal Antwerp Football Club scoort met nieuwe tribune

Bekijken
AA - Gasthuisberg Leuven (3)

Imposante bouwput voor nieuwe parking Gasthuisberg

Bekijken
AK - JS250 systeem (1)

10 jaar Roll-iT, een afdeling met pit

Bekijken
DSC_0041-1

Aertssen Kranen zet zich full force in voor NMBS

Bekijken
IMG_4166-1

Een dak voor ExxonMobil-tanks

Bekijken
e2m2pjxgc50c2p1b6c6d.1920x0

Aertssen en ALE

Bekijken
dyefcxrbenbcimpbl01d.1920x0

Aertssen bouwt mee aan een windmolenpark

Bekijken
bdy6z981ex40519nnh9c.1920x0

Henri Maus-spoorwegbrug in Luik

Bekijken
rim47cz8mch8q7dfwc2z.1920x0

Installatie vier reactoren bij BP in Geel

Bekijken
vavcqqhpwxhwl96254r5.1920x0

Rollit Cargo

Bekijken
v2u4ayhswvosg9ge3gol.1920x0

Vakmanschap voor vakwerk

Bekijken
xa4diavrjtgqgvtil4bv.1920x0

Nieuwe brug te Auby, Frankrijk

Bekijken
7pyylvy6fwgm5nxdfmdc.1920x0

Aertssen Kranen vervangt bliksemsnel een transformator

Bekijken
book

Materiaalhandboek

Raadpleeg ons materiaalhandboek om te bepalen welke kraan het best past bij uw opdracht.

int-2

Internationaal

Aertssen Machinery Services is de kranenafdeling in het Midden-Oosten van de Aertssen Groep. Net zoals in Europa wordt ook hier met succes de kaart getrokken van horizontale en verticale hijswerken van enorme omvang.

Contact

Aannemingsbedrijf Aertssen,
Aannemingsbedrijf Aertssen

Laageind 91
B-2940 Stabroek
België
T +32(0)3 561 09 50 
F +32(0)3 561 09 59
BE 0403 813 275 
info@aertssen.be

Laageind 91
B-2940 Stabroek
België
T +32(0)3 561 09 60
F +32(0)3 561 09 99
BE 0441 175 794
info.kranen@aertssen.be

Stel een vraag