Moderne hijskranen en SPMT’s

Van verhuur tot volledig project

Aertssen tilt uw (bouw)project naar een hoger niveau. Met een modern kranenpark en getrainde bestuurders verrichten we hijswerken van de bovenste plank: vakkundig, veilig en voordelig.

Krachtige kranen
Aertssen pakt uit met krachtige machines: hijskranen die vlot 25 tot 700 ton optillen. En onze SPMT’s (Self-Propelled Modular Transporters) vervoeren moeiteloos nóg zwaardere lasten. Voor elk hijs- en montageproject hebben wij de nodige vrachtwagens, hydraulische platformwagens en hijsmiddelen klaarstaan.

Van verhuring tot uitvoering
Alleen een kraan huren, of uw volledige hijs- en montageproject door ons laten uitvoeren? U rekent op ons voor:
de verhuur van hijskranen, verticaal en horizontaal transport, shutdown management, de uitvoering van hijsprojecten, montagewerken, manipulatie van machines en zware stukken, langetermijnovereenkomsten

Engineering
Onze service stopt niet bij de levering van de kraan met machinist. Aertssen gaat voor een multidisciplinaire totaalaanpak. Zo staat onze engineeringsafdeling van bij het begin voor u klaar: u rekent op hun berekeningen, oplossingen en 3D-werfvisualisaties. Meer info? klik hier

Verhuur van hijskranen

ac-2-1

Nood aan sterke hijskranen voor uw bouwproject? In ons ruime gamma, dat meer dan honderdvijftig kranen telt, vindt u ongetwijfeld de gepaste kraan: telescopische kranen met een capaciteit van 40 tot 700 ton, rupskranen die een gewicht van 50 tot 600 ton aankunnen en mobiele torenkranen met een mastlengte van 40 tot 60 meter

Hulp bij uw keuze
Met het juiste materiaal verzekert u zichzelf van een snelle en vlekkeloze hijs- of montageklus. Steun daarom op de wijze raad van ons technisch team. Zij helpen u bij uw zoektocht naar de geschikte kraan.

Stuur een mail naar sales.AK@aertssen.be voor meer informatie

Manipulatiewerken

ac-2-2

We hoeven het u niet te vertellen: omvangrijke machines tilt u niet zomaar even op. Al is het af en toe nodig, wanneer u bijvoorbeeld nieuwe toestellen in uw onderneming verwelkomt, of wanneer u bepaalde machines naar een andere afdeling wilt verplaatsen. En dan helpt Aertssen u graag.

Vlot en veilig
Het geheim van een succesvolle verplaatsing van uw machines en zware stukken? Aertssen kent het: de combinatie van uiterste precisie én het geschikte materiaal. Precies wat wij u bieden.

Multidisciplinaire aanpak

ac-2-3

Aertssen kijkt niet alleen omhoog. We brengen ook horizontale verplaatsingen tot een goed einde. Onmogelijk staat niet in ons woordenboek.

Voor elke verplaatsingsklus
Aertssen steunt op 3D-visualisaties, goed opgeleide specialisten, en hoogstaande middelen. Zo rekenen we voor moeilijke, horizontale verplaatsingen op SPMT’s (Self-Propelled Modular Transporters). Waar traditionele vrachtwagens het laten afweten, klaren zij de klus met hun modulaire opbouw en extreme wendbaarheid.

Shutdown Management

ac-2-4

Shutdowns en turnarounds vergen soms een aanzienlijke hoeveelheid hijs- en transportwerkzaamheden op een korte tijdsspanne en een beperkte oppervlakte.

Bovendien vragen de omstandigheden om een doorgedreven overleg en communicatie tussen alle betrokken partijen. Bij dergelijke operaties telt letterlijk elke minuut, want de fabriek dient zo snel mogelijk terug operationeel te zijn, zonder veiligheidsrisico’s uit het oog te verliezen. Aertssen neemt graag voor u deze coördinatie op zich, teneinde met tevredenheid terug te kijken op de afgeronde stilstanden en met een gerust hart uit te kijken naar de volgende.

Totaalprojecten

Aertssen steekt graag de handen uit de mouwen voor u. De mankracht, tijd en kennis die u mist om uw hijsproject feilloos en vlot uit te voeren, hebben wij in huis. U steunt op de 3D-plannen van onze experts om uw project tot in de puntjes voor te bereiden. Zo bent u bij de uitvoering zeker dat we een foutloos parcours rijden.

Nieuws

DSC_9251

Aertssen Kranen behoort tot top 50

Volgens het vakblad "International Cranes and Specialized Transport" behoort ons kraanbedrijf tot de top 50 van 's werelds grootste kraanbedrijven. De lijst baseert zich op het gezamenlijke lastmoment van alle kranen in de vloot.

Meer lezen
AK - Jack Up System JS250 1

Nieuwe JS 250-systeem voor Roll-iT

Roll-iT NV kocht onlangs het nieuwe JS 250-systeem van Enerpac. Daarmee lift Roll-It ladingen van maar liefst 1000 ton tot 10 meter hoogte.

 

 

Meer lezen

Referenties

Aertssen-1

Reactor de lucht in getild

Bekijken
AK - spoorwegbrug te Roux vervangen

Bruggen bouwen als een trein

Bekijken
AK - Les Awirs 3-1

Transport door de bomen

Bekijken
DSC_9251

Fabrieken in slaapstand? Startschot voor Aertssen Kranen

Bekijken
AMS - Een zware lading in Qatar 7-1

Eerste zware lading in Qatar

Bekijken
DSC_9212

Mexicobruggen: een moeilijke puzzel

Bekijken
AT - Cementtrommels

Cementtrommels

Bekijken
AertssenNewsflash1_Contractorvandeweek 2-1

Contractor van de week

Bekijken
TOM44133

Nieuwe Londenbrug verbindt “Het Eilandje” met de Antwerpse binnenstad

Bekijken
DJI_0003-1

Multilift met 14 mobiele kranen

Bekijken
122

Midfield Terminal Complex

Bekijken
DSC_0041-1

Aertssen Kranen zet zich full force in voor NMBS

Bekijken
IMG_4166-1

Een dak voor ExxonMobil-tanks

Bekijken
e2m2pjxgc50c2p1b6c6d.1920x0

Aertssen en ALE

Bekijken
dyefcxrbenbcimpbl01d.1920x0

Aertssen bouwt mee aan een windmolenpark

Bekijken
bdy6z981ex40519nnh9c.1920x0

Henri Maus-spoorwegbrug in Luik

Bekijken
rim47cz8mch8q7dfwc2z.1920x0

Installatie vier reactoren bij BP in Geel

Bekijken
vavcqqhpwxhwl96254r5.1920x0

Rollit Cargo

Bekijken
v2u4ayhswvosg9ge3gol.1920x0

Vakmanschap voor vakwerk

Bekijken
xa4diavrjtgqgvtil4bv.1920x0

Nieuwe brug te Auby, Frankrijk

Bekijken
7pyylvy6fwgm5nxdfmdc.1920x0

Aertssen Kranen vervangt bliksemsnel een transformator

Bekijken
book

Materiaalhandboek

Raadpleeg ons materiaalhandboek om te bepalen welke kraan het best past bij uw opdracht.

int-2

Internationaal

Aertssen Machinery Services is de kranenafdeling in het Midden-Oosten van de Aertssen Groep. Net zoals in Europa wordt ook hier met succes de kaart getrokken van horizontale en verticale hijswerken van enorme omvang.

Contact

Laageind 91
B-2940 Stabroek
België
T +32(0)3 561 09 60
F +32(0)3 561 09 99
BE 0441 175 794
info.kranen@aertssen.be

Stel een vraag