Transport van jachten en zeiljachten

Uw jacht of zeiljachten is een dierbaar bezit. Daarom behandelt u het met de grootst mogelijke zorg. Wilt u met uw zeiljacht op vakantie op een plaats waar u niet zomaar even naartoe vaart, bijvoorbeeld de Middellandse Zee of misschien wel de Noorse fjorden? Dan is het goed om te weten dat u kunt vertrouwen op de expertise van Aertssen voor het transport van het zeiljacht naar een exotische, al dan niet zonnige bestemming.

Zeiljacht uitzonderlijk transport

Het vervoer van een (zeil)jacht is bijna altijd uitzonderlijk transport. Het gaat immers om een jacht met een behoorlijke lengte, breedte en hoogte. Met een reguliere vrachtwagen is dat lastig te realiseren. U heeft daarvoor een partner nodig met veel ervaring in uitzonderlijk transport, een vlekkeloze staat van dienst en een uitstekend uitgeruste trailer. Vertrouw daarom op Aertssen Transport.

Zeiljacht transporteren

Bij Aertssen Transport hebben we ervaring met uitzonderlijk transport van zowel jachten als andere grote goederen. We beschikken dus over de technische know-how en de chauffeurs die weten hoe ze een uitzonderlijk transport moeten uitvoeren en – belangrijker nog – we hebben experten die de kennis hebben om ook de vergunningen en ontheffingen van het transport van uw jacht of zeiljacht te kunnen regelen. Want een bijzonder transport vraagt een gedegen, projectmatige voorbereiding. Bij Aertssen Transport hebben we daarvoor de kennis én de ervaring.

Het transporteren van uw zeiljacht

Of uw zeiljacht nu naar Split, Malaga, Duinkerke, Cannes of het noorden moet worden getransporteerd: Aertssen Transport vervoert uw jacht naar de plaats van bestemming en behandelt uw zeiljacht met dezelfde zorg als u. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat het jacht in perfecte staat op zijn bestemming belandt. Ook extra diensten als ontmasten, aftuigen, wrappen in folie voor transport, storage en kraanwerk kunnen we aanbieden.

Meer weten over transport van (zeil)jachten?

Bent u benieuwd geworden wat Aertssen Transport voor u als eigenaar van een jacht of zeiljacht kan betekenen? Contacteer ons gerust eens. We vertellen u graag alles over onze diensten en expertise.