Transport van motorboten

Als eigenaar van een jacht overweegt u wellicht om uw kostbare bezit naar een andere haven te laten vervoeren. Bijvoorbeeld omdat u tijdens de vakantie graag over de Middellandse zee zou willen varen, maar u geen tijd heeft om uw boot zelf daarheen te brengen over water. Een team van professionals staat klaar voor u om de meest kostenefficiënte oplossing aan te bieden. Aertssen Transport heeft meer dan 30 jaar ervaring met het vervoeren van boten.

Uitzonderlijk transport motorboten

Het uitzonderlijk transport van motorboten is een tak van vervoer waarvoor je verstand van zaken moet combineren met een uiterst zorgvuldige werkwijze. Over beide eigenschappen beschikken we bij Aertssen Transport. U kunt namelijk het volledige project aan ons overlaten. Niet alleen het vervoer zelf, maar ook het laden en lossen van boten en tal van andere diensten.

Project uitzonderlijk transport boten

Een uitzonderlijk transport van een boot vergt een zorgvuldige planning. Niet alleen voor de chauffeur, maar ook omdat er vergunningen en ontheffingen moeten worden geregeld – in veel gevallen in meer dan één land. Gelukkig kan u vertrouwen op de experten van Aertssen Transport. Zij kennen de wetgeving op het gebied van uitzonderlijk transport op hun duimpje, zowel binnen België als ver daarbuiten. Zo verloopt uw project gesmeerd.

Het transporteren van uw boot

Uw boot is u zeer dierbaar: het is dan ook een kostbaar bezit. Het moet in 100% perfecte staat op de door u gewenste bestemming arriveren. We halen ook uw boot af op het afgesproken tijdstip en houden een strikt tijdsschema aan, om uw boot te brengen waar u hem hebben wilt. Daarom is het goed om te weten dat Aertssen Transport beschikt over chauffeurs die veel ervaring hebben en die hun vracht behandelen als was het hun eigen bezit. Uw boot is bij ons in goede handen.

Meer informatie transport boten

Zoekt u naar een partner die het transport van uw boot zorgeloos voor uw uitvoert? Kies dan voor Aertssen Transport. Contacteer ons voor meer informatie.