Verhuur van hijskranen

Bij Aertssen kan u terecht voor de huur van mobiele hijskranen en dit voor korte inzetten van 1 dag alsook voor lange termijn. Onze kranen worden steeds verhuurt met een grondig intern en extern opgeleide machinist, zodat u er zeker van bent dat de hijswerken vakkundig worden uitgevoerd.

Grote vloot hijskranen

Onze vloot bestaat uit meer dan 150 hijskranen met capaciteiten van 40 ton tot 700 ton. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, kan u kiezen uit onder andere mobiele telescoopkranen en rupskranen. Een overzicht van onze vloot en bijhorende capaciteiten vindt u in ons hijstabellenboek.

Mobiele torenkraan huren

Een bijzonder type mobiele hijskraan die steeds meer opmars kent in België, en waaraan Aertssen als pionier mee bouwde aan het succes, zijn de mobiele torenkranen. Torenkranen zijn enorm functioneel, maar door ze op wielen te plaatsen, zijn ze ook nog eens verplaatsbaar. Met een reikwijdte tot 60 meter kunnen ze een grote oppervlakte bedienen en behouden ze hun hoge capaciteit. De grote voordelen ervan zijn hun snelle op- en afbouwtijd, verticale hoofdmast en bediening vanop afstand.

Huur een kraan

Wenst u hulp bij het bepalen van de meest geschikte hijskraan? Dan kan u terecht bij onze medewerkers die u graag op weg helpen of bij u ter plaatse de situatie komen bekijken.