Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Afbraakwerken Aertssen Infra Ford Genk

Afbraakwerken

Het slopen van gebouwen en installaties is even complex als ze opbouwen. Het vraagt de nodige zorg, kennis en voorbereiding. U vertrouwt dan ook het best op een solide partner zoals Aertssen. Onze doordachte aanpak is uw garantie op veilige, gecontroleerde afbraakwerken, mét aandacht voor maximale recyclage van materialen.

Afbreken van constructies in staal, baksteen of beton

Voor het zware afbraakwerk schakelen we onder meer high reach-kranen, sloophamers, hydraulische crushers en knipscharen in. Professioneel materiaal waarmee we staalconstructies, gebouwen en installaties onder handen nemen.

Aertssen Infra Afbraak Buga

Slopen en sorteren van puin

Bij een sloop komt een berg puin kijken. Maar wat gebeurt daarmee? Aertssen zet al decennia in op doorgedreven selectieve sloop en maximale recyclage van bouw- en slooppuin. Alle reststromen krijgen een tweede leven, bijvoorbeeld als fundering van autosnelwegen. Zo dragen we bij aan de circulariteit van afval- en grondstoffen.

Aertssen Infra Sloopwerken Afbraakwerken Sorteren Puin

Aertssen en Tracimat

Aertssen was de eerst aangesloten aannemer bij sloopbeheersorganisatie Tracimat. Logisch ook, want we zetten al decennia in op doorgedreven selectieve sloop en maximale circulariteit van afval- en grondstoffen.

Aertssen Group Infra Tracimat

Samen plaats maken voor de toekomst?

Contacteer ons vandaag en laat ons samen bekijken hoe wij jullie project gestructureerd tot een veilig einde kunnen brengen!

Kris Van den Eynde 3
Kris Van den Eynde
Operational Manager
Senne Wyckmans Aertssen Group
Senne Wyckmans
Commercial Manager