Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Kalender 7028

Grondverzet

Elk bouw- of infrastructuurproject begint met grond. Bergen uitgegraven grond. Gelukkig weet Aertssen Infra daar, als Belgische marktleider in grondverzet, perfect raad mee. Dankzij ervaren landmeters, krachtige en moderne machines en gedreven operatoren ronden we zelfs de meest complexe grondverzetwerken probleemloos af. Bij ons krijgt u een stevig fundament voor elk project.

Grondverzet met de grootste precisie

Grondverzet begint bij precieze topologische gegevens. U rekent daarvoor op onze ervaren landmeters. Zij maken gebruik van de nieuwste technieken om gedetailleerde plannen te maken. Op basis van die data werken onze operatoren en hun 3D-gestuurde machines uiterst nauwkeurig.

Grondverzet dumper Aertssen Group

Focus op grondverbetering

Botst u op minderwaardige grond die uw bouwplannen bemoeilijkt? Via in-situbehandelingen tillen we de grondkwaliteit naar een hoger niveau, en door kalk en cement toe te voegen, vergroten we de draagkracht en de stabiliteit.

Grondverzet graafkraan Aertssen Group

Partner bij verdichtingswerken

U verwacht een stevige en stabiele basis voor uw bouwprojecten. En die krijgt u ook: dankzij dynamische en statische verdichting en innovatieve technieken zoals vibrocompactie en high energy impact compaction bent u zeker van een stevige ondergrond.

Grondverzet bulldozer Aertssen Group

Meer dan 50 jaar ervaring in grondverzet

Met Aertssen Infra kiest u voor een ervaren partner. Het verhaal van Aertssen begint wanneer Marcel Aertssen zijn eerste kraan koopt om mee te werken aan de uitbreiding van de Antwerpse haven. Meer dan 50 jaar later is grondverzet nog steeds een van onze belangrijkste activiteiten, in binnen- en buitenland. En ook u kunt rekenen op die ervaring!

Grondverzet machines Aertssen Group

Samen bergen verzetten?

Neem zeker eens contact op met iemand van ons A-team, wij helpen u graag met een totaaloplossing

Ulrich Eijzermans 10
Ulrich Eijzermans
Discipline Manager
Koen De Bie
Operational Manager
Steven Ocket
Directeur Bedrijfsbureau