Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

20240530 DSI BMC 2024 PHOTO WALL LQ ILLIAS TEIRLINCK 045
31/05/2024

Aertssen Group bekroond met Gold label als Best Managed Company

Stabroek, 31/05/2024 – Aertssen Group heeft het prestigieuze Gold label ontvangen als Best Managed Company. Deze bekroning wordt uitgereikt aan bedrijven die vier jaar op een rij het Best Managed Companies-label behouden. Het programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Aertssen Group erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties en mag het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Aertssen Group uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Yves Aertssen, co-CEO van Aertssen Group, reageert enthousiast:

“Het is een eer dat wij het Gold label hebben ontvangen en lid blijven van deze exclusieve community van sterk presterende Belgische privébedrijven. Onze erkenning als Best Managed Company, vier jaar na elkaar, bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, en de uitdagingen van morgen te trotseren.”

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader, voegt toe:

“Alle laureaten blijven ons imponeren met hun sterke en duurzame groei, zelfs te midden van veranderende marktomstandigheden. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun managementteams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector.”