Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

DSC00099
08/07/2024

Aertssen Group opent logistieke site voor het grote publiek

Op zondag 6 oktober opent Aertssen Group, voormalig 'Onderneming van het Jaar 2021' en trotse drager van het 'Best Managed Company Gold Label', haar nieuwe logistieke site in Verrebroek voor het publiek. Dit evenement vindt plaats tijdens de VOKA Open Bedrijvendag, waarbij bezoekers een unieke kans krijgen om een kijkje te nemen achter de schermen van dit toonaangevende Belgische familiebedrijf.

Aertssen Group staat bekend om haar expertise in bouw- en infrastructuurwerken, indrukwekkende hijsprojecten, logistiek van (land)bouwmachines en uitzonderlijk transport. Het bedrijf heeft bijgedragen aan diverse internationale projecten, van de aanleg van overstromingsgebieden en transport van windturbines tot hijswerken voor iconische projecten. De innovatieve en duurzame oplossingen van Aertssen Group zijn wereldwijd te vinden, van België tot Abu Dhabi en Doha.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Open Bedrijvendag kunnen bezoekers de geavanceerde technologieën en oplossingsgerichte aanpak van Aertssen Group van dichtbij ontdekken. Er worden interactieve demonstraties gegeven die het vakmanschap en de passie achter elk project illustreren. Bezoekers kunnen ook het uitgebreide machinepark bewonderen.

Voor werkzoekenden biedt deze dag een unieke kans om de dynamische werkomgeving van Aertssen Group en de diverse carrièremogelijkheden te verkennen. Bezoekers zullen ook ontdekken hoe het is om bij Aertssen te werken. Het bedrijf organiseert bijna maandelijks 'Aertssen Afterwork'-evenementen zoals deelname aan de Antwerp Ten Miles, een bezoek aan het chocolademuseum Chocolate Nation, de Antwerpse Ruien, een Darts Cup met Dimitri van den Bergh en een Aertssen Summer Festival met optredens van bekende namen zoals Clouseau, Natalia, Camille, LikeMe en Samson & Marie. Dit geeft een goed beeld van de bedrijfscultuur en de voordelen van werken bij dit Vlaamse familiebedrijf.

Naast de publieksopening, zal op dezelfde dag ook de officiële opening van de site plaatsvinden, waarbij een delegatie van prominente figuren, waaronder ministers, aanwezig zal zijn. Dit markeert een belangrijk moment voor de Aertssen Group en benadrukt het belang van deze nieuwe logistieke hub voor de regio.

Schrijf je snel in!

De Open Bedrijvendag vindt plaats op zondag 6 oktober 2024 van 10u00 tot 17u00 aan de Steentijdstraat Haven 1286 in Verrebroek (Beveren). Parkeergelegenheid is op wandelafstand beschikbaar en het bezoekersparcours is rolstoeltoegankelijk en rookvrij. Bezoekers worden verzocht om zich – voor hun eigen comfort - vooraf aan te melden via tickets.aertssen.be en een tijdslot te kiezen.