Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Mercyships lift 035
22/12/2022

Aertssen Group steunt Mercy Ships Belgium

Het eindejaar brengt ons opnieuw een bewuste kijk op hoe waardevol een goede gezondheid is. Aertssen Group is reeds jarenlange partner van Mercy Ships. Ook dit jaar schonken wij naar goede gewoonte een cheque van 15.000 euro aan Mercy Ships. We zijn bijzonder vereerd om ons steentje te kunnen bijdragen aan deze levensveranderende organisatie.


Reeds vele jaren kiezen we om een goed doel te steunen. Dit jaar kiezen we opnieuw voluit voor Mercy Ships. De organisatie schrijft een bijzonder mooi verhaal dat ons diep raakt. We vinden het extra belangrijk omdat de organisatie in Afrika actief is en wij ook in die richting kijken voor onze activiteiten." Zegt Yves Aertssen, co-CEO Aertssen Group.

Over Mercy Ships

Mercy Ships is een hulporganisatie die streeft naar meer toegang tot medische zorg wereldwijd. Met een professioneel en modern uitgerust ziekenhuisschip bieden artsen medische en chirurgische hulp aan voor de allerarmsten. De hulpverlening is gratis en richt zich op volgende chirurgische specialisaties: tumoren verwijderen, orthopedie, reconstructieve plastische chirurgie, cataract, algemene chirurgie, tandheelkunde en fisteloperaties.

Copyright Jelle Jansegers Photography Aertssen 28 11 2022 Stabroek 5523 281122 0035

Om die ingrepen mogelijk te maken, is er nood aan vrijwilligers, financiële en materiële hulp. Het geeft ons bijzondere voldoening om een steentje bij te dragen aan deze warme missie.” Aldus Yves Aertssen, co-CEO Aertssen Group.

Benieuwd hoe je Mercy Ships kan helpen?

9
7
8
5
6
4
2
3
1