Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

1709913113146
08/03/2024

Aertssen Group viert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Bij Aertssen Group zetten we deze dag onze geweldige vrouwelijke medewerkers in de bouwsector extra in de schijnwerpers.

Op deze dag gaf onze toegewijde projectleider, An Hendriks, ons een rondleiding op de Slachthuissite. Tijdens deze rondleiding kregen we een unieke kijk in haar dagelijkse werkzaamheden en zagen we hoe zij met haar expertise en passie bouwprojecten tot leven brengt. An's toewijding en vakmanschap zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Na de rondleiding hadden we de eer om enkele van onze getalenteerde vrouwelijke collega's te interviewen. Ze deelden hun verhalen en vertelden waarom ze zo gepassioneerd zijn over de bouwsector. Hun enthousiasme en inzet herinneren ons eraan hoe belangrijk het is om vrouwen te blijven aanmoedigen en ondersteunen in onze sector.

Bij Aertssen Group zijn we trots op onze vrouwelijke medewerkers en erkennen we de waardevolle rol die zij spelen in het succes van onze projecten. Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen hun prestaties, maar benadrukken we ook het belang van diversiteit en inclusie binnen onze organisatie. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren.

1709913113032