Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

1709993080340 1
08/04/2024

Aertssen Group zet stap naar klimaatneutraliteit met nieuwe elektrische SANY SY19E mini-graafmachine

Met trots kondigen we bij Aertssen Group de inzet aan van onze nieuwste aanwinst: de elektrische SANY SY19E mini-graafmachine. Dit innovatieve voertuig zal worden ingezet voor de aanleg van extra autolaadpalen op onze personeelsparking, een belangrijke stap in onze voortdurende inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duurzaamheid en innovatie hand in hand

De introductie van de SANY SY19E mini-graafmachine past perfect binnen onze ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Dit doel is een integraal onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie, waarbij we voortdurend zoeken naar manieren om onze operaties te verduurzamen. Het gebruik van elektrische voertuigen, zoals deze mini-graafmachine, speelt een cruciale rol in het reduceren van onze CO2-uitstoot en het bevorderen van groene technologieën binnen onze sector.

Het gebruik van de SANY SY19E voor de installatie van extra laadpalen op onze personeelsparking onderstreept onze toewijding aan het faciliteren van elektrisch vervoer. Door het aantal laadpalen uit te breiden, maken we het voor onze medewerkers eenvoudiger en aantrekkelijker om over te stappen op elektrische voertuigen. Dit is niet alleen een investering in onze infrastructuur, maar ook in het welzijn en de toekomst van ons personeel.