Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Training Center

Training Center

Talent koesteren en de kans geven om te groeien: daar draait het bij ons om. Daarom hebben we een Training Center waarin onze werknemers tal van opleidingen volgen: praktische en technische trainingen, veiligheidsopleidingen, machinevaardigheden leren of verbeteren in de machinesimulator … Daarnaast bieden we onze mensen uitdagende groeitrajecten. Alles om van onze werknemers echte specialisten in hun vak te maken. En dat is ook een troef voor uw projecten.

Erkend opleidingscentrum

Het Aertssen Training Center is een door de federale overheid erkend opleidingscentrum. We leiden er onervaren machinisten en vrachtwagenchauffeurs op en verzorgen permanente vorming. Werknemers kunnen rekenen op A-tot-Z-begeleiding van onze in-house instructeurs. Nieuwe én ervaren machinisten verwerven dankzij de machinesimulator efficiënt nieuwe vaardigheden.

Aertssen Training Center Machinesimulator

Persoonlijke groeitrajecten

Groeiperspectieven en de mogelijkheid om voortdurend bij te leren, zijn essentieel om talent te vinden en te behouden. Onze mensen kunnen dan ook rekenen op doorgroeimogelijkheden en loopbaantrajecten in lijn met hun wensen en interesses, net als gespecialiseerde opleidingen op maat.

ASR 1 13

Persoonlijke groeitrajecten

We grow together with our employees.
Op zoek naar een werkgever die investeert in jouw loopbaan?
Neem dan vandaag nog contact op!