Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Uitzonderlijk Vervoer

Exceptional Transport

U hebt goederen die u door hun afmetingen of gewicht niet met een gewone vrachtwagen kunt vervoeren? Dan zoekt u een partner voor uitzonderlijk vervoer, zoals Aertssen, marktleider in België. We verzorgen intussen al tientallen jaren het transport van buitenmaatse cargo voor klanten uit binnen- en buitenland. Onze specialisten zorgen voor een optimale route en vragen de nodige vergunningen aan, zodat u kunt rekenen op vlekkeloos vervoer.

Volledig projectbeheer van uitzonderlijk vervoer

Aertssen is meer dan vrachtwagens en chauffeurs: onze specialisten in uitzonderlijk vervoer adviseren u van bij de start tot wanneer uw lading op zijn bestemming is. Ze zoeken op voorhand naar de beste route, brengen alle vergunningen in orde en zorgen voor begeleidende voertuigen bij het transport. Alles om ervoor te zorgen dat uw lading veilig en efficiënt aankomt.

Aertssen Transport Uitzonderlijk Vervoer

Uitzonderlijk transport in het buitenland

Wilt u een buitenmaatse of zware vracht vervoeren in of naar het buitenland? Ook dan kunt u rekenen op de kennis en de totaalaanpak van Aertssen. Vandaag plannen en begeleiden we uitzonderlijk transport in heel Europa.

Aertssen Transport in het buitenland