Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

DJI 0126

Uitzonderlijk Vervoer

U hebt goederen die u door hun afmetingen of gewicht niet met een gewone vrachtwagen kunt vervoeren? Dan is Aertssen, marktleider in België voor uitzonderlijk vervoer, úw partner. We verzorgen al tientallen jaren het transport van buitenmaatse cargo voor klanten uit binnen- en buitenland. Ons breed en modern gamma aan diepladers, semi diepladers, verbreedbare ketelbeddiepladers, modulaire en uitschuifbare trailers staat voor u klaar. Onze specialisten zorgen voor een optimale route en vragen de nodige vergunningen aan, zodat u steeds kunt rekenen op vlekkeloos vervoer.

Europees specialist botentransport

Aertssen Transport is al jaren de marktleider op het gebied van boot transport, zowel in binnen – als buitenland. Met specifieke diepladers vervoeren we alle types boten zoals bv. zeiljachten met lange kiel of inklapbare kiel, inclusief masten die kunnen meegeladen worden met het zeiljacht op dezelfde trailer. Maar ook motorboten, raceboten, historische schepen en woonboten zijn voor Aertssen Transport geen probleem. Ieder botentransport wordt steeds minuscuul voorbereid en ingepland in samenspraak met de klanten.

Uw boot overzee verschepen naar een exotische bestemming? Ook dit kunnen we voor u regelen.

Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Aertssen Boottransport

Tank- en silotransport

Voor het vervoer van tanks en silo’s kunnen wij onze ketelbeddiepladers inzetten, samen met andere trailers die ook uitgerust zijn om een tank of silo te vervoeren naargelang het type. Onze verbreedbare ketelbedden zijn ideaal deze silo’s in te laden om zodoende de hoogte van het konvooi te beperken. Een ervaren team van technisch-commercieel verantwoordelijken bestuderen graag uw project om u een efficiënte oplossing te bieden voor uw transport. Moeten er onderweg obstakels verwijderd worden of andere maatregelen genomen worden om uw transport mogelijk te maken? Wij hebben de nodige contacten en kennis om dit voor u te regelen. Ook als u zoekt naar multimodaal oplossingen, helpen wij u graag verder met eigen kranen en bargediensten. Zelfs het plaatsen, monteren of afbreken van silo’s behoort tot de mogelijkheden binnen het full-service pakket dat wij kunnen aanbieden.

Aertssen Silotransport

Windmolentransport

Aertssen Transport kan vanaf de productieplaats het transport, overslag én plaatsing van windmolens op de constructieplaats voor u regelen. Onze specifieke moderne aangepaste opleggers zijn perfect voor het vervoer van alle onderdelen van een windmolen. Onze jarenlange ervaring in dit segment zorgt er voor dat alles feilloos verloopt. Elk project nemen we samen met u volledig onder de loep: bochten worden berekend, routes worden verkend en obstakels worden weggenomen . Wij organiseren ook on-site meetings met alle betrokkenen om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

Aertssen Windmolentransport

Zwaar transport

Ook tonnages tot 150 ton zijn geen probleem voor Aertssen Transport dankzij onze ascombinaties. Door onze kennis en ervaring zijn we ook in het segment “zwaar vervoer” marktleider in België. Onze specifieke trailers vervoeren zware goederen zoals transformatoren, rotors, motoren, onderdelen van bruggen, industriele zware machines, onderdelen van windmolens en nog veel meer op de geijkte routes binnen en buiten België. Overslag is ook mogelijk via onze terminals in Antwerpen. We beschikken ook over de nodige manutentiemiddelen om te laden en te lossen én we regelen ook voor u het intermodaal stuk via bargeschepen indien uw specifiek goed niet helemaal over de weg kan vervoerd worden.

Zwaartetransport Aertssen Transport

Lengtetransport

Onze stuurbare trailers zijn de oplossing voor het vervoeren van goederen die lang zijn, zoals o.a. profielen, rails, vleugels van windmolens, masten, brugdelen, betonbalken enzovoort. Moeilijk bereikbare plaatsen kunnen met onze stuurbare trailers en gespecialiseerde chauffeurs vaak bereikt worden. Twijfelt u aan de bereikbaarheid van uw locatie? Onze technisch-commerciële mensen evalueren de losplaatsen en maken indien nodig een routeverslag op met daarin de specifieke aandachtpunten en haalbaarheidsgraad van uw transport.


Aertssen Lengtetransport

Volledig projectbeheer van uitzonderlijk vervoer

Aertssen is meer dan vrachtwagens en chauffeurs: onze specialisten in uitzonderlijk vervoer adviseren u van bij de start tot wanneer uw lading op zijn bestemming is. Ze zoeken op voorhand naar de beste route, brengen alle vergunningen in orde en zorgen voor begeleidende voertuigen bij het transport. Alles om ervoor te zorgen dat uw lading veilig en efficiënt aankomt.

Aertssen Transport Uitzonderlijk Vervoer

Uitzonderlijk transport in het buitenland

Wilt u een buitenmaatse of zware vracht vervoeren in of naar het buitenland? Ook dan kunt u rekenen op de kennis en de totaalaanpak van Aertssen. Vandaag plannen en begeleiden we uitzonderlijk transport in heel Europa.

Aertssen Transport in het buitenland