Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Forwarding

Als uw logistieke partner zijn wij gevestigd op strategische locaties in België. Van daaruit beheren we uw wereldwijde transporten. Over de weg, het spoor, binnenwateren en de zee. U kunt op ons rekenen voor de nodige boekingen, douaneafhandeling en administratieve formaliteiten, maar ook voor stockage en behandeling van uw goederen. Kortom, een complete logistieke oplossing met toegevoegde waarde.

Multimodaal

Aertssen Transport en Logistiek kiest steeds de meest passende en efficiënte vervoersmodus voor uw vracht. Naast wegvervoer zorgen we dus ook voor transport per spoor, over de binnenwateren of over zee. Voor dringende zendingen regelen we zelfs luchttransport.

Aertssen Logistics Behandeling Cargo

Administratieve en douaneformaliteiten voor u geregeld

Bij Aertssen werken ervaren specialisten in douanezaken en andere administratieve verplichtingen. Zij zorgen voor de nodige documenten en vergunningen, zodat uw goederen vlot op hun bestemming raken.

20210105 114621

Behandeling van uw cargo

Uw goederen zijn in goede handen. Op onze sites zorgen onze medewerkers voor een betrouwbare opslag. Ze verzorgen indien nodig de assemblage, modificatie, verpakking, hermerking en zekering. Uw cargo snel en in goede staat op zijn bestemming: dat is waar het voor ons om draait.

Verrebroek Aertssen Logistics Behandeling Cargo

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Neem vandaag nog contact op met ons!

Filiep Verloigne
Business Development Manager