Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Project Management

Aertssen Transport en Logistiek is uw totaalpartner en staat aan uw zijde tijdens het hele logistieke proces. Vanaf de planning van uw transport tot het lossen van de lading en zelfs het monteren van machines of onderdelen: onze medewerkers zorgen voor kwaliteit en vakmanschap in elke stap.

Complete aanpak voor transport en logistiek

U schakelt onze ervaren experts onder meer in voor multimodaal en uitzonderlijk transport, hijswerkzaamheden, stevedoring, routeverkenning, begeleiding van uitzonderlijk vervoer, verwijdering van straatmeubilair, engineering en 3D-simulaties.

Totaaloplossingen voor uw project

Bent u bezig aan een bouw- of infrastructuurproject waarvoor ook voorbereidende grondwerken nodig zijn? Moeten er onderdelen omhoog gehesen worden? Of moet er een machine in uw fabriek geplaatst worden? Dan staan de specialisten van Aertssen Infra en Aertssen Kranen voor u klaar. Zo slaan onze afdelingen Transport en Kranen geregeld de handen in elkaar voor de bouw van windmolens. Zo’n samenwerking is handig voor u, want u kunt terecht bij één aanspreekpunt voor een efficiënte opvolging van uw project.

Aertssen Windmolentransport Project Logistics