Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Agility

Aertssen Group, dat is wendbaarheid

Aertssen staat voor Agility. Wendbaarheid zorgt ervoor dat je je kunt aanpassen aan wijzigende (markt)omstandigheden. De wereld verandert. Wij ondergaan die veranderingen niet. Wij evolueren graag mee en dragen er actief toe bij.

Aanpassen om te groeien

Dat aanpassingsvermogen is de kern van ons bedrijfssucces. Het zit in ons DNA sinds Marcel Aertssen als landbouwer plaats moest ruimen voor de uitbreiding van de Antwerpse haven … en hij zijn eerste graafmachine kocht om mee te helpen aan de uitbreiding van de haven. Het was een kwestie van aanpassen of verdwijnen, van tegenslagen ombuigen tot opportuniteiten.

Uitdagingen aangaan

Aertssen Group is zich bewust van de sociale, economische en ecologische uitdagingen van vandaag en morgen. Voor ons vormen die allemaal kansen om ons dienstenaanbod te diversifiëren en nieuwe markten op te zoeken. Van grondverzet tot uitzonderlijk transport en hijswerken, van windmolen tot opgewaardeerd brownfield, van Antwerpen tot Dubai. Samen met onze partners, de baggeraars, staan we ook overal ter wereld klaar om de gevolgen van de stijgende zeespiegel te helpen beheersen.

Aertssen Group Malediven