Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Solution driven

Aertssen Group, dat is oplossingsgerichtheid

AertSsen staat voor Solution Driven. Meedenken met u: daarmee maken we het verschil. Elke dag opnieuw. We reiken oplossingen aan om u maximaal te ontzorgen. In deze volatiele, onzekere, complexe en ambigue tijden zijn wij immers rotsvast overtuigd van de noodzaak om innovatie in de ruimste zin te integreren in onze bedrijfscultuur. De innovators van vandaag zijn de winnaars van morgen.

De kracht van de groep

Aertssen Group is een multidisciplinaire aannemer, waardoor u als klant kunt rekenen op de expertise en het materiaal van meerdere gespecialiseerde bedrijven. Ons aannemingsbedrijf verzorgt uw grondwerken en legt de toegangswegen aan, onze transporttak vervoert componenten naar uw werf, waarna onze hijskranen ze vervolgens installeren en plaatsen. U heeft één aanspreekpunt en wint zo efficiëntie, tijd en geld. Dát is de kracht van Aertssen Group.

Innovatie voor duurzame vooruitgang

Innovatie, dat zijn voor ons vernieuwingen die ons bedrijf op een duurzame en positieve manier vooruithelpen. We willen een voortrekkersrol spelen in de sector, met oog voor onze klanten. Denk maar aan de digitalisering van de bouwsector. Met Smartyard ontwikkelden we een platform voor de huur en verhuur van bouwmaterieel. Zo stimuleren we de deeleconomie tussen aannemingsbedrijven. We maken gebruik van innovatieve machinesturingen en 3D- en VR-modellen om werken uiterst precies te plannen en uit te voeren.