Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Group Van Rooy FBT
15/09/2021

Aertssen Group rondt overname funderingsbedrijf Van Rooy af

Aertssen Group heeft de intentie om de bedrijvengroep Van Rooy uit Beerse over te nemen. De overname past in de groeistrategie van Aertssen Infra die erop gericht is om klanten een geïntegreerd dienstenpakket te kunnen leveren. Eerder dit jaar nam het familiebedrijf ook al bronbemalingsbedrijf G. Smeyers over.

Met de overname heeft Aertssen Infra al de specialistische kennis in huis om geïntegreerde oplossingen voor droge bouwkuipen aan te bieden aan klanten.

De bedrijvengroep Van Rooy, die in 2020 met ruim 50 werknemers een omzet realiseerde van 16 miljoen euro, is gespecialiseerd in betonwerken, kelderbouw, funderings- en beschoeiingstechnieken.

“We geloven sterk in de complementariteit tussen onze bedrijven. De activiteiten van Van Rooy zullen een sterke aanvulling zijn op het dienstenpakket van Aertssen Infra, vooral bij alle ondergrondse werken aan bouwkuipen en infrastructuurwerken”, aldus Gert Mennes, Business Unit Manager bij Aertssen Infra.

“Aertssen Group is een ervaren en financieel gezonde aandeelhouder, die oog heeft voor zijn klanten en medewerkers. Bouw- en infrastructuurwerken zijn ook een groeiende activiteit binnen de Aertssen Group en dat biedt ons langetermijnperspectieven om te bouwen aan de toekomst. We kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking met Aertssen Group”, aldus Carl Van Rooy en Sonja Kooremans, zaakvoerders bij bedrijvengroep Van Rooy.

Het is de bedoeling dat Van Rooy als zelfstandig bedrijf binnen Aertssen Group gerund zal worden met behoud van naam, merk en logo. Ook voormalige zaakvoerders Sonja Kooremans en Carl Van Rooy blijven nauw betrokken bij de dagelijkse operaties.

Er wordt verwacht dat de overname eind oktober 2021 een feit is, nadat de gangbare juridische procedure is afgerond.

U
PDATE: De overname is ondertussen afgerond. Welkom Team Van Rooy!