Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

21/09/2021

Het ESF investeert in Aertssen Kranen

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom investeren we bij Aertssen zoveel mogelijk in hun toekomst. Aertssen Kranen startte onlangs twee grensverleggende initiatieven en investeert zo in zijn medewerkers.

Met het project ‘W.A.T.? Working Apart Together!’ gaan we opleidingen organiseren die de werkbaarheid en de duurzaamheid van het telewerken verhogen. Zo trachten we een duurzame werkvloer van de toekomst te doen ontstaan en onze werknemers te versterken in de digitale transformatie.

Levenslang leren

Hoe we de kennis van onze medewerkers op peil houden? Met opleidingen. We stimuleren levenslang leren en leggen de focus op overkoepelende vaardigheden en sleutelcompetenties. Zo bouwen we aan de kennis van onze medewerkers. Binnen dit project focussen we ons op opleidingen die kaderen binnen de volgende vier clusters van 21ste-eeuwse vaardigheden: Digitale geletterdheid, Samenwerken, Sociale & culturele vaardigheden en Zelfregulering.

Steun van het ESF

Aertssen Kranen investeert hiervoor maar liefst 160.000 euro en rekent hierbij op financiële steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Europees Sociaal Fonds in Vlaanderen