Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Transport Nenzing
13/04/2023
Transport & Logistics

Aertssen vervoert hei- en boormachine van Liebherr-fabriek naar Antwerpen

Het transporteren van een hei- en boormachine is geen alledaagse opdracht. Zeker niet wanneer het gaat om een imposant gevaarte van 62 ton, dat vanuit de Liebherr-fabriek in Nenzing (Oostenrijk) naar Antwerpen moet worden vervoerd. Aertssen Transport nam deze uitdaging aan en leverde voor de derde keer in 2023 met succes zo'n indrukwekkende machine in Antwerpen af. Een transport dat maar liefst vier dagen en zo'n 800 kilometer besloeg.

Begeleiding

Bij het uitvoeren van uitzonderlijke transporten zoals deze komt heel wat kijken. In Europa gelden specifieke voorschriften en rijverboden voor zware ladingen. Daarnaast zijn begeleidingswagens vaak verplicht. Voor dit transport was in beladen toestand overal begeleiding nodig, terwijl in lege toestand begeleiding enkel vereist was in Duitsland en Oostenrijk.

Onze chauffeur Nikky verzorgde het transport van de hei- en boormachine, met behulp van zijn 8*4 trekker en 3bed4 trailer en haalde de machine rechtstreeks bij de fabriek op.

Complexe transportopdrachten

Dit project is een uitstekend voorbeeld van de professionele en zorgvuldige werkwijze van Aertssen Transport bij het uitvoeren van complexe en uitdagende transportopdrachten. Door de samenwerking met klanten zoals Liebherr en het inzetten van ervaren chauffeurs zoals collega Nikky, toont Aertssen aan dat het in staat zijn om uitzonderlijke transporten met succes te voltooien.

Transport Nenzing 2
Transport Nenzing