Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Services

Services

Onze machines zijn vaak in de meest uitdagende omgevingen aan het werk. Gelukkig blijven ze altijd optimaal werken voor u. Dat is te danken aan onze in-house serviceafdeling. Aertssen Services zorgt voor het beheer van onze omvangrijke, state-of-the-art vloot en houdt alle machines in topconditie.

Vlootbeheer en onderhoud van bouwmachines

Aertssen Services is het kloppend hart van het hele bedrijf. Een team van goed geschoolde technici neemt elke dag gemiddeld zo’n 50 zware machines onder handen. Van preventief onderhoud tot herstellingen: onze mensen zijn specialisten in hun vak. Ze zorgen ervoor dat onze machines steeds klaar zijn om u bij te staan bij grondwerken, complexe hijsprojecten of uitzonderlijk transport.

Aertssen Services Vlootbeheer

Preventief onderhoud en herstellingen

We vermijden downtime op uw werven dankzij preventief onderhoud en vlotte reparaties. Hiervoor rekenen we op een goed uitgeruste werkplaats, snelle servicewagens die op locatie mankementen opsporen én verhelpen, een uitgebreide stock wisselstukken en materiaal, een vlotte verdeling naar binnen- en buitenlandse werven en vakkundig personeel dat zweert bij preventie en snelle pechverhelping.

Aertssen Services Onderhoud en Herstellingen

Aan de slag bij Services?

Heb jij een voorliefde voor zware bouwmachines en houd je ze graag mee in topconditie? Dan is een job bij Aertssen Services iets voor jou! Je werkt met de nieuwste materialen en spijkert je kennis voortdurend bij in ons Training Center. Ontdek de vacatures of maak alvast kennis met je collega’s!