Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Vastgoedontwikkeling Render Turnhout

Vastgoedontwikkeling

Aertssen Group investeert in de ontwikkeling van diverse vastgoedprojecten. De focus ligt daarbij op het herwaarderen van brownfields. Dat zijn voormalige industriële sites die zwaar vervuild zijn. We zorgen voor de nodige sloopwerken, saneren de vervuilde grond en voeren wegeniswerken uit. Vervolgens worden er in samenwerking met externe partners woningen, appartementsblokken en bedrijfsgebouwen gebouwd. We blijven continu op zoek naar vervuilde terreinen en oude industriële sites die een tweede leven kunnen krijgen. Onze ruime ervaring en korte beslissingslijnen maken ons een sterke partner voor dit type projecten.

Reconversie Boelwerf Temse (België)

Na de sloop-, grondverzet- en infrastructuurwerken werd een vroegere scheepswerf van 80 hectare een woon- en kmo-gebied. Met honderden woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen zorgt het project voor nieuw leven op dit voormalige industrieterrein.

Aertssen Vastgoedontwikkeling Boelwerf De Zaat

Stedelijke brownfields

Ook voor kleinere, stedelijke brownfields zetten we onze expertise in. In Turnhout saneerden we een voormalige stortplaats in wat het eerste landfill mining-project werd in Vlaanderen. Het nieuwe residentiële project Eyssels omvat 62 wooneenheden en publieke tuinen.

Aertssen Vastgoedontwikkeling Render
Aertssen Vastgoedontwikkeling Cordeel Beringen 2
Aertssen Vastgoedontwikkeling Cordeel Beringen 3
Aertssen Vastgoedontwikkeling Cordeel Beringen
Aertssen Vastgoedontwikkeling Render 2
Aertssen Vastgoedontwikkeling Render Turnhout

Contacteer ons

Vragen over onze vastgoedprojecten?
Neem dan gerust contact op.

Marc Van Ginkel Aertssen Vastgoedontwikkeling
Marc Van Ginkel
Real Estate Manager