Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Group Waterbouwwerken

Waterbouwwerken

Dijken versterken, kanalen graven en vaargeulen verbeteren, nieuwe havens of zelfs eilanden aanleggen? Uitdagingen die Aertssen Infra graag aangaat. Zulke werkzaamheden in en rond het water vragen om een specifieke aanpak en gespecialiseerd materiaal. Precies wat u bij ons mag verwachten.

Graven en baggeren

Onze graafkranen gaan zowel vanop het land als vanop pontons aan de slag. Ook graafwerken onder water of oeververdedigingen zijn dankzij onze kranen met 3D-machinebesturing kinderspel. En met onze eigen baggerschuifboot ronden we ook baggerwerken in ondiepe wateren probleemloos af.

Aertssen Group Infra Waterbouwwerken Baggeren

Nationale en internationale referenties in waterbouw

Onze expertise in waterbouwwerken leidde ertoe dat we in binnen- en buitenland mochten meewerken aan toonaangevende projecten. Zo diepten we recent de Zwingeul in Knokke uit, waarbij we landinwaarts een nieuwe dijk aanlegden. Resultaat? Minder overstromingsgevaar én een uitbreiding voor natuurgebied het Zwin. Sinds 2006 werken we ook in het Midden-Oosten aan gigantische infrastructuurwerken op het water. Luchthavens bouwen op zee, het Dubai Canal uitgraven, nieuwe havens aanleggen: we hebben er een mooie naam mee opgebouwd. En op de Malediven helpen we bij de aanleg van nieuwe eilanden, als reactie op de stijgende zeespiegel.

Aertssen Group Malediven

Op zoek naar een zee aan expertise?

Neem dan vandaag nog contact op en laat ons samen naar een totaaloplossing voor uw project zoeken!

Koen De Bie
Operational Manager
Steven Ocket
Directeur Bedrijfsbureau