Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Kranen Windmolens Special Projects

Engineering

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker bij het hijsen en verplaatsen van zware lasten, waar geen ruimte is voor fouten. Daarom beschikt Aertssen over een eigen afdeling met hoogopgeleide ingenieurs die het hijswerk nauwkeurig voorbereiden. Ze onderzoeken de haalbaarheid van het project en werken een hijsplan uit aan de hand van berekeningen, 3D-modellen, virtual reality en simulaties in digital twins van uw site. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw project.

Alles voor een vlotte en veilige vlekkeloze uitvoering van hijswerk

Aertssen Kranen heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in hijswerk. Daar dragen ook onze ingenieurs aan bij. Zij zijn specialisten in het berekenen en plannen van hijswerken, van een haalbaarheidsstudie, over 3D-simulaties tot het opstellen van een uitvoeringsplan. Ze zorgen voor alle nodige documentatie voor een vlotte en veilige uitvoering van zelfs het zwaarste hijswerk.

Aertssen Group Engineering

Technologische innovaties

Aertssen wil een voorloper zijn op het vlak van digitalisering en innovatie. Ook in hijswerk. We brengen de sites van onze klanten in 3D in kaart met de hulp van drones om uiterst precieze data te verkrijgen. Zo bereiden onze ingenieurs de werken nog nauwkeuriger voor en gaan onze operatoren aan de slag met een duidelijk plan. Klanten krijgen dankzij virtual reality een levensecht beeld van de hijswerken die we zullen uitvoeren. En digital twins laten onze specialisten toe om op voorhand de haalbaarheid van een project na te gaan.

Filip De Nil 3
Filip De Nil
Engineering Manager