Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Kranen Mobiele Kranen

Mobiele kranen

Aertssen Kranen beschikt over een uitgebreide vloot mobiele hijskranen en torenkranen. Deze krachtige machines met een capaciteit van 40 tot 750 ton zijn inzetbaar voor tal van taken in de meest uiteenlopende omgevingen. Hijswerken bij een bouwproject in de stad? Nieuwe installaties plaatsen in uw fabriek? Windmolens plaatsen op land of op het water? Aertssen Kranen helpt u met de juiste kraan, getrainde operatoren en ingenieurs die precieze 3D-hijsplannen uitwerken.

Verhuur mobiele kranen

Wilt u tijdelijk een krachtige kraan huren voor uw bouwproject? Ook daarvoor kunt u op Aertssen Kranen rekenen. In ons machinepark met meer dan 200 hijskranen voor verschillende gewichtsklassen vindt u gegarandeerd de mobiele hijskraan of torenkraan die u zoekt. Advies nodig? Raadpleeg ons materiaalhandboek of contacteer onze specialisten.

Aertssen Kranen Verhuur

Raadpleeg onze hijstabellen!

Kranen in het buitenland

Met Aertssen Machinery Services leveren we ook in het buitenland hijswerk van de bovenste plank. Vanuit onze basis in Abu Dhabi werken we met een vloot van meer dan honderd kranen mee aan diverse grote projecten, waaronder voetbalstadia voor het WK in Qatar, infrastructuurwerken en industriële installaties.

700 T civil

Totaaloplossingen

Aertssen Kranen slaat geregeld de handen in elkaar met de andere afdelingen van de Aertssen Group. Samen spelen ze kort op de bal, met maar één doel: u als klant een complete oplossing bieden voor uw project. Eén aanspreekpunt, geen zorgen. Daar gaan we voor.

Aertssen Kranen Aertssen Transport

Nood aan een mobiele kraan?

Kom in contact met een van onze medewerkers, zij helpen je graag verder!