Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Rupskranen

Rupskranen

De rupskranen van Aertssen Kranen zijn flexibele krachtpatsers die uitblinken op elke ondergrond. Een brug aanleggen op ruw terrein? Onderdelen van windmolens hijsen aan de kust? Een stadion bouwen in de woestijn? Onze kranen voelen zich overal thuis. Met capaciteiten van 50 tot meer dan 1000 ton vindt u steeds een passende oplossing voor uw project. En dankzij goed getrainde operatoren en de nauwkeurige voorbereiding van onze ingenieurs bent u zeker van een vlekkeloze uitvoering.

Verhuur van rupskranen

Zoekt u een rupskraan voor uw bouwproject? Ook voor verhuur kunt u op Aertssen Kranen rekenen. In ons uitgebreide en up-to-date machinepark vindt u de kraan die u zoekt. Advies nodig? Raadpleeg ons materiaalhandboek of contacteer onze specialisten.

Aertssen Kranen Verhuur Rupskranen

Kranen in het buitenland

Onze kranen verrichten hijswerk ver buiten de Belgische grenzen. Het Midden-Oosten is onze tweede thuis. We werken er mee aan tal van prestigieuze projecten, zoals voetbalstadia voor het WK in Qatar, infrastructuurwerken en industriële installaties.

2005 Aertssen Machinery Services

Uw one-stop shop

Aertssen Kranen werkt nauw samen met de andere business units van de Aertssen Group. Geregeld slagen we de handen in elkaar. Zo spelen we kort op de bal en rekent u op een complete oplossing voor uw project.

Aertssen Kranen Aertssen Transport