Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Hoe we onze ecologische uitdagingen aanpakken

Duurzaamheid zit in ons DNA en maakt onlosmakelijk deel uit van al onze activiteiten. Dat laat ons toe om antwoorden te formuleren op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van vandaag en morgen. Om bewust en met respect voor mens en milieu te handelen als bedrijf. Zo werken we aan een wereld waarin we ook morgen kunnen ondernemen. En leven.

Aertssen Green Energy Windmolens bouwen

Nieuws

Projecten

Sint-Maartensdal, Leuven

In Leuven heeft Aertssen Kranen een indrukwekkend hijsproject uitgevoerd voor Schildersbedrijf Van Mieghem nv, die op hun beurt de werkzaamheden uitvoerden voor de sociale huisvestingsmaatschappij Dijledal. Het project betrof de renovatie en het terugplaatsen van de torenspits om de stabiliteit te garanderen. De torenspits werd in november 2021 verwijderd en was nu volledig gerenoveerd en klaar om teruggeplaatst te worden.

Lees meer
Project Deleers, Walcourtstraat

Samenwerking en expertise in de bouwsector

In Anderlecht, op de site van Kairos, vindt momenteel een indrukwekkende transformatie plaats. Verouderde loodsen werden er afgebroken door het sloopteam van Aertssen Infra om er een nieuwe, levendige buurt te bouwen, compleet met een kinderdagverblijf, twee basisscholen, een middelbare school, een woon-, winkel en werkzone. Aertssen Infra speelt een belangrijke rol in dit project door hun expertise en samenwerking met dochteronderneming Smeyers, gespecialiseerd in bemalingswerken. Deze werken gebeuren in opdracht van BAM Interbuild.

Lees meer
Aertssen vervoert hei- en boormachine van Liebherr-fabriek naar Antwerpen

Het transporteren van een hei- en boormachine is geen alledaagse opdracht. Zeker niet wanneer het gaat om een imposant gevaarte van 62 ton, dat vanuit de Liebherr-fabriek in Nenzing (Oostenrijk) naar Antwerpen moet worden vervoerd. Aertssen Transport nam deze uitdaging aan en leverde voor de derde keer in 2023 met succes zo'n indrukwekkende machine in Antwerpen af. Een transport dat maar liefst vier dagen en zo'n 800 kilometer besloeg.

Lees meer
Nieuwe spoorwegbrug in Laudun (Frankrijk)

Begin februari plaatste Aertssen Kranen in opdracht van onze klant Eiffage Génie Civil een spoorwegbrug op een krappe locatie in Laudun, nabij Avignon in Frankrijk. De nieuwe spoorwegbrug is maar liefst 24,80 meter lang en 4,80 meter breed. Voor de installatie werd de spoorlijn van SNCF tijdelijk afgesloten gedurende het weekend.


Lees meer
DJI 0511
Copyright Jelle Jansegers Photography Aertssen 17 10 Anderlecht 0407 171022 0021
Transport Nenzing
Aertssen Kranen Laudun 2