Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Shutdowns Antwerp Borealis

Shutdown Management

Bij een shutdown van uw fabriek komt vaak heel wat hijs- en transportwerk kijken. Een hele opgave, want u zit met strakke timings en wil zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Ook de werkruimte is vaak uitdagend. Gelukkig kunt u op Aertssen rekenen voor een feilloze coördinatie en veilige uitvoering. Zo blikt u tevreden terug op uw shutdown en kijkt u met een gerust hart uit naar de volgende.

Shutdowns in de (petro)chemiesector

Verschillende grote spelers in de (petro)chemie rond Antwerpen rekenen al jarenlang op Aertssen Kranen om hun shutdowns in goede banen te leiden. Met tientallen uitgevoerde shutdowns per jaar heeft Aertssen de nodige expertise in dit domein. Om de hijs- en manipulatiewerkzaamheden voor deze shutdowns voor te bereiden en te coördineren, maken we in overleg met u en uw aannemers hijsplannen, projectplannen, inplantingsplannen, hijsschema’s en andere gewenste documenten. Tijdens de shutdown zelf volgt ons team ter plaatse de activiteiten op. Zo is uw fabriek vlot en binnen de vooropgestelde termijn weer klaar voor productie.

Aertssen Kranen Shutdown Management SPMT

Veilige en proactieve aanpak

Onze werknemers beschikken over de nodige certificaten en volgen doorlopend bijscholingen. U komt ze tegen tijdens dagelijkse onderhoudswerken, projectbouw en/of grootschalige turnarounds. Shutdowns vragen een proactieve aanpak, aangezien de hijs- en transportactiviteiten gelijktijdig plaatsvinden op een ingewikkelde en vaak beperkte omgeving die zeer hoge veiligheidseisen stelt. Daarom ondersteunen riggers en brigadiers onze machinisten bij het aanslaan van de lasten en het uitvoeren van complexe manipulaties.

Veiligheid Aertssen Kranen