Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Hoogmolenbrug 004

Special Projects

Aertssen Kranen is uw totaalpartner voor het hijsen en verplaatsen van lasten. Voor heel wat klanten combineren we onze expertise en verschillende machines in complete oplossingen voor de meest uiteenlopende noden. Rigging- en hijswerk, een fabriek verhuizen, machines verplaatsen, een shutdown coördineren, onderhoudswerken en nog veel meer: we werken als een echte partner mee aan de groei van uw bedrijf en het succes van uw project.

Krachtige en moderne machines

Aertssen Kranen, dat is een vloot van mobiele kranen, SPMT’s, jacks en skidbanen. Stuk voor stuk krachtige en moderne machines die we in topconditie houden. Met maar één doel: u de meest efficiënte oplossing voorstellen om de zwaarste lasten veilig te verplaatsen. Indien nodig rekent u ook op de diensten van zusterbedrijven Aertssen Transport & Logistics en Aertssen Infra.

Aertssen Kranen Uitgebreid Machinepark

Innovatie in hijswerk

Aertssen maakt gebruik van de nieuwste digitale toepassingen om uw projecten voor te bereiden en tot een goed einde te brengen. Zo zetten we drones in om uw site driedimensionaal in kaart te brengen. Dankzij digitale modellen van uw fabriek zorgen we voor simulaties van toekomstige werken – en kunnen we u die zelfs tonen in virtual reality.

Aertssen Kranen Windmolens Special Projects