Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

SPMT

SPMT’s of Self-Propelled Modular Transporters zijn een uiterst krachtige en wendbare oplossing om de zwaarste lasten nauwkeurig horizontaal te verplaatsen. De compacte modules kunnen op diverse manieren worden gekoppeld tot een transportoplossing op maat van uw last. Of u nu buitenmaatse machineonderdelen wilt vervoeren op uw site of zware lasten laadt of lost op een terminal: met onze SPMT’s raakt alles vlot waar het moet.

Uiterst precies en krachtig transport

Aertssen Kranen combineert de modules van een SPMT tot één transportoplossing die volledig is afgestemd op de afmetingen en het gewicht van uw last. De modules hebben wielen die om hun as draaien, zodat de SPMT uiterst wendbaar is. Geen transportuitdaging is te groot voor onze machines, operatoren en ingenieurs.

Aertssen Group SPMT Krachtig Transport

Split SPMT

Aertssen Kranen gebruikt een innovatief splitsbaar SPMT-concept, ontwikkeld voor het vervoeren van buitenmaatse constructies met een lager gewicht. In zulke gevallen waren voordien heel wat reguliere SPMT-modules nodig om een voldoende groot laadoppervlak te creëren, hoewel hun extra draagvermogen overbodig was. Dat brengt hogere kosten en meer druk op de ondergrond met zich mee. Met een Split SPMT beschikt u over een laadoppervlak dat even groot is, maar uit minder modules bestaat. U kunt tot drie modules van onze Split SPMT’s in de lengte koppelen, zodat zelfs de langste constructies geen probleem zijn.

Split SPMT Aertssen Kranen

Heb jij een uitdaging voor ons?

Nood aan een partner voor uw zwaar millimeterwerk?