Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

Aertssen Windmolentransport Project Logistics

Project Logistics

Voordat zware lasten verplaatst kunnen worden op uw site, moeten ze eerst op hun bestemming raken. Daarvoor werkt Aertssen Kranen nauw samen met zusterbedrijf Aertssen Transport & Logistiek, dat gespecialiseerd is in uitzonderlijk vervoer. Betonbalken voor wegen en bruggen? Onderdelen van windmolens? Aertssen vervoert ze naar de werf en hijst ze vervolgens tot op de juiste hoogte. Uw voordelen? Eén aanspreekpunt voor een volledig project, een zorgvuldige uitvoering door een betrouwbare partner en geen kopzorgen.

Specialist in uitzonderlijk vervoer en hijswerken

Aertssen Transport & Logistiek is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer. Uw transport wordt tot in de puntjes voorbereid: verkennen van de weg, vergunningen aanvragen, begeleidende wagens … en vervolgens veilig uitgevoerd. Bij aankomst gaat Aertssen Kranen aan de slag om uw vracht ter plaatse te hijsen, of te verplaatsen met SPMT’s, jacks of skidbanen.

Hoogmolenbrug 004

Vervoer en montage van windmolens

Windmolens zijn een duurzame bron van energie. Over heel Europa zorgt Aertssen met zijn business units Transport & Logistiek en Kranen ervoor dat alle onderdelen vlot en veilig op de werf toekomen en vervolgens met uiterste precisie worden gemonteerd. Een logistiek huzarenstukje, maar een uitdaging die we graag aangaan, met als doel u volledig te ontzorgen.

Aertssen Green Energy Windmolens bouwen